Europa

Billige og hyggelige hoteller for en helgetur til Lisboa

Vurderer du en tur til Lisboa og er på utkikk etter et billig hotell?

Den portugisiske hovedstaden kan tilby så mangt. Hva sier du til god mat, uteliv, solfylt sightseeing blant gamle monumenter og eksklusiv shopping i svingete brosteinsbelagte gater? Et velholdt og billig hotell nær sentrum og offentlig transport er nettopp det du trenger. Les videre for å se våre enkle favoritthoteller i Lisboa.

Et billig 3-stjerners hotell i Lisboa

1/2

Hotel Roma har en perfekt beliggenhet nær sentrum samt mange barer og restauranter. Dette 3-stjerners hotellet gir deg svært god valuta for pengene.

De store rommene har satellitt-TV, privat bad med badekar og gratis wi-fi. Gjestene her setter pris på den gode beliggenheten, renholdet og den varierte frokosten.

Hotel Roma

Topprangert
Lisboa
8.8 Fantastisk (2841 anmeldelser)

En billig leilighet i Lisboa

1/2

Hello Lisbon Bairro Alto Apartments ligger midt i Bairro Alto. Dette overnattingsstedet har 11 moderne leiligheter, ble nylig restaurert og er perfekt for korte opphold.

Alle leilighetene har kjøkken eller kjøkkenkrok, stue og bad med badekar eller dusj. Leilighetene har plass til opptil 4 personer og tilbyr også daglig rengjøring, wi-fi og en døgnåpen virtuell resepsjon.

Hello Lisbon ligger mellom São Pedro de Alcântara og utsiktspunktene i Bica, og er perfekt hvis du vil oppleve det beste av Lisboa til en billig penge.

Hello Lisbon Bairro Alto Apartments

Lisboa
7.4(95 anmeldelser)

Et billig 4-stjerners hotell i Lisboa

1/2

4-stjerners Skyna Hotel Lisboa ligger i hjertet av Lisboa, og passer like godt enten du reiser hit på en kort helgetur eller en lengre ferie.

Skyna Hotel Lisboa har 105 rom, som alle er utstyrt med wi-fi, kabel-TV, minibar og safe. Hotellet har også en bar i 6. etasje og en restaurant hvor hotellets kokk tilbereder typiske portugisiske retter. Besøkende trekker spesielt frem den fantastiske maten, renholdet og personalet.

Smy Lisboa

Topprangert
Lisboa
8.7 Fantastisk (929 anmeldelser)

Et billig hotell i Lisboa med utsikt over Tejo

1/2

Dom Afonso Henriques ligger praktisk til nær Baixa Pombalina, og har en spesielt god beliggenhet. Lisboas største turistområder, Chiado og Rossio, ligger nemlig bare en 10-minutters kjøretur unna.

Hotellet tilbyr gratis wi-fi og privat parkering. Alle rommene er utstyrt med privat bad, aircondition, kabel-TV og safe. Som gjest kan du hver morgen forsyne deg fra frokostbuffeen med herlig utsikt over Tejo-elven.

Hotel DAH - Dom Afonso Henriques

Lisboa
7.8 Bra (2229 anmeldelser)

Et billig hotell nær Lisboa lufthavn

1/2

ibis Lisboa Parque das Nações ligger i Parque das Nações, et av byens mest moderne områder, og er et praktisk og rolig alternativ. Hvis du foretrekker å bo nær flyplassen, vekk fra alt kjaset og maset i Lisboa sentrum, er dette det rette hotellet for deg.

Hotellet ligger bare 10 minutter med bil fra flyplassen og 15 minutter fra sentrum av Lisboa, og tilbyr alle fasilitetene som ibis-gruppen er kjent for: komfortable senger og rom, god service og plettfritt renhold. Alt du trenger til en rimelig pris.

ibis Lisboa Parque das Naçoes Hotel

Topprangert
Lisboa
8.8 Fantastisk (2120 anmeldelser)

Et billig hotell med utsikt over parken

1/2

Hotel Avenida Park ligger midt imot Parque Eduardo VII, like i nærheten av T-banestasjonen Parque og kun 15 minutters kjøring fra Portela internasjonale lufthavn.

Rommene er enkle og har store vinduer – noen av dem med flott utsikt over parken. Tidligere gjester har kommentert på beliggenheten ved avenyen langs parken, renholdet og det vennlige personalet.

Hotel Avenida Park

Lisboa
7.1(2025 anmeldelser)

Hotell med 3 stjerner

1/2

America Diamonds Hotel er et 3-stjerners hotell som ligger i en historisk bygning nær Marques Pombal og Parque Eduardo VII.

Hotellet har 66 rom av ulike typer. Det ligger bare noen meter fra T-banestasjonen Picoas, slik at du lett kan komme deg til populære turistområder i sentrum, slik som Baixa, Chiado, Alfama, Bairro Alto og Praça do Comércio. Tidligere gjester satte pris på det vennlige personalet, den stilfulle utformingen og den sentrale beliggenheten.

America Diamonds Hotel

Topprangert
Lisboa
8.5 Fantastisk (1219 anmeldelser)

Et prisvennlig luksushotell i Lisboa

1/2

Luxe Hotel tilbyr 3-stjerners overnatting med gratis wi-fi i alle områder. Hotellet ligger nær T-banestasjonen Anjos, men sentrum av Lisboa er ikke lenger unna enn at du kan gå dit.

Alle rommene har satellitt-TV og eget, moderne bad. Rommene er komfortable og gir deg mye for pengene, men de er enkelt innredet uten alt det ekstra som du uansett ikke har bruk for.

TURIM Luxe Hotel

Lisboa
8.2 Veldig bra (364 anmeldelser)

Et hotell med privat parkering i Lisboa

1/2

ibis Lisboa Saldanha Hotel ligger en 15-minutters kjøretur fra flyplassen og fem minutter fra T-banestasjonen Saldanha. Dette er et praktisk alternativ for deg som søker et behagelig og billig opphold i Lisboa.

Alle rommene har aircondition samt kabel- og satellitt-TV. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og hotellbaren serverer et utvalg av internasjonale drikkevarer. Det tilbys privat parkering under tak for gjester. Besøkende trekker spesielt frem beliggenheten, renholdet og det vennlige personalet.

Hotel ibis Lisboa Saldanha

Topprangert
Lisboa
8.7 Fantastisk (1351 anmeldelser)

Et billig hotell i Lisboa med flott beliggenhet

1/2

3-stjerners Hotel Principe Lisboa har en god beliggenhet og gir deg mye for pengene. Kunstmuseet Museu Calouste Gulbenkian ligger bare 200 meter unna.

T-banestasjonen ligger 300 meter unna, noe som betyr at du enkelt kan komme deg til Lisboas historiske sentrum. Rommene har TV, gratis wi-fi og privat bad. Her får du helt klart valuta for pengene!

Hotel Principe Lisboa

Topprangert
Lisboa
8.9 Fantastisk (2529 anmeldelser)