Europa

Billige og fine hoteller i Amsterdam sentrum

Drømmer du og vennene dine om en tur til Amsterdam, men kommer liksom ikke helt i gang? Problemet er alltid det samme:

Amsterdam er en dyr by å besøke, og du vil gjerne finne et rimelig, men også koselig og rent hotell. Løsningen? Vi har satt sammen en liste med fem billige hotelltips som alle enten befinner seg midt i sentrum eller er lett tilgjengelige og budsjettvennlige.

Hotel Not Hotel

1/4

Få et uforglemmelig opphold på et hotell som, tro mot sitt navn, ikke egentlig er et hotell, og hvor hvert eneste rom er unikt. Du kan tilbringe natten i en trikkevogn, bak en hemmelig dør bestående av en bokhylle eller i en spanskinspirert villa. En garantert unik opplevelse.

Hotel Not Hotel Amsterdam

Amsterdam
8.2 Veldig bra (1538 anmeldelser)

The Student Hotel Amsterdam City

1/4

Dette hotellet har lekkert design overalt: på treningsstudioet, i loungen og i cocktailbaren. Hvis du vil slå på stortrommen, kan du bestille en imponerende leilighet til seks personer hvor du kan spille PS4-spill på en 75″ flatskjerm-TV … eller prøve pole dancing. (Ja, det er en stang i leiligheten!)

The Social Hub Amsterdam City

Topprangert
Amsterdam
9.0 Fantastisk (2087 anmeldelser)

Hotel V Frederiksplein

1/4

Hvis du ser etter et autentisk hipsterhotell, kan du slutte å lete. Hotellets alternative stil er perfekt for gruppebilder, og fellesarealet har peis og avslappende musikk som bidrar til stedets stilfulle atmosfære.

Hotel V Frederiksplein

Amsterdam
8.2 Veldig bra (2442 anmeldelser)

CityHub

1/4

CityHub er et av de mest moderne og teknologivennlige hotellene som noensinne er bygget. Hos CityHub har de tenkt på alt. Hotellet har private sovealkover utstyrt med store dobbeltsenger, armbånd som brukes til å åpne dørene og bestille øl, en app som lar deg tilpasse fargene på rommet ditt og sjekke byguiden, samt en gratis bærbar WiFi-router.

CityHub Amsterdam

Amsterdam
9.2 Fantastisk (732 anmeldelser)

Citiez Hotel

1/4

Hva med en natt ved markedet? Dette hotellet ligger i det splitter nye kjøpesenteret Westmarket, som er kjent for sine etniske restauranter. Enten du er lysten på asiatisk, tyrkisk eller afghansk mat, finner du det her. Har du allerede vann i munnen? Som navnet tilsier, representerer Citiez Hotel en urban livsstil.

Citiez Hotel Amsterdam

Topprangert
Amsterdam
8.6 Fantastisk (2048 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 04. mai 2018. Vi tar forbehold om prisendringer.