Asia

Billige luksushoteller i Thailand

Thailand har lenge vært en favoritt blant nordmenn og det er slettes ikke rart.

Med hvite sandstrender, eksotiske øyer, deilig mat og et lavt prisnivå så er det enkelt å forstå hvorfor vi stadig reiser dit.

En annen god grunn til å reise til Thailand er de lekre luksushotellene som, med sine lave priser, gjør det mulig for nordmenn å nyte fantastisk luksus til en billig penge!

trivago har listet opp 10 billige luksushoteller på de mest populære destinasjonene i Thailand, som garantert vil friste!

Moracea by Khao Lak Resort

1/4

Bare 60 km. utenfor Phuket (45 min. fra Phuket internasjonale lufthavn) ligger Khao Lak med sine sjarmerende landsbyer og det vakre Lak-fjellet. Det femstjerners hotellet, Moracea by Khao Lak Resort, ligger på den nedre delen av fjellet og med en egen strandlinje på 400 meter.

Hotellet har et eget spa, flere restauranter, bassengbar, treningsrom og flere typer hotellrom og suiter. Enkelte av suitene kommer med privat basseng.

Prisen per natt ligger på ca. 290 kr. per person i et dobbeltrom*.

Moracea by Khao Lak Resort

Topprangert
Khao Lak
9.2 Fantastisk (1789 anmeldelser)

Hua Hin

1/4

Hvis du planlegger å reise til det populære Hua Hin kan du slå på stortromma og sjekke inn på det femstjerners hotellet, Wora Bura Hua Hin Resort & Spa, til en overkommelig pris.

Luksushotellet har 77 flotte hotellrom, inkludert 3 villaer, som alle er innredet i en lekker og tradisjonell stil som er inspirert av det eksotiske landskapet og kolonitiden.

Fasiliteter som bibliotek, barneklubb, treningsrom, flere restauranter og bassengbar bidrar til å gjøre oppholdet her komplett.

Prisen per natt ligger på ca. 396 kr. per person i et dobbeltrom*.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa - Sha Extra Plus

Topprangert
Hua Hin
8.5 Fantastisk (1094 anmeldelser)

Hua Hin

1/4

Det lekre og moderne luksushotellet, Amari Hua Hin, ligger fantastisk til med utsikt over havet og har alle fasiliteter man behøver for en avslappende ferie. Hotellets stilige design er inspirert av havet og det tropiske landskapet rundt, og sørger for en luksuriøs atmosfære.

I tillegg til å tilby 223 forskjellige typer hotellrom og suiter, så har hotellet i tillegg gratis shuttle-service til kjøpesenteret, markedet i byen og strandrestauranten.

Prisen per natt ligger på ca. 299 kr. per person i et dobbeltrom*.

Amari Hua Hin

Topprangert
Hua Hin
9.1 Fantastisk (1491 anmeldelser)

Koh Samui

1/4

Hvis du planlegger å besøke paradisøya Koh Samui så kan kanskje et opphold på Bhundhari Spa Resort & Villas Samui friste. Hotellet ligger 5 minutter unna flyplassen og på den nordre delen av Chaweng Beach.

Det er 9 forskjellige hotellrom og villaer å velge mellom, og flere har private basseng med utsikt over havet.

I tillegg til 4 basseng, lekeområde for barn, treningsrom og spa, så kan gjester benytte seg av yoga- og thai matlagingskurs som tilbys på hotellet.

Prisen per natt ligger på ca. 281 kr. per person i et dobbeltrom*.

Bhundhari Resort & Villas Samui

Bophut
7.7 Bra (120 anmeldelser)

Koh Samui

1/4

Det flotte boutique-hotellet, The Passage Samui Villas & Resort, ligger bare 30 minutter fra Samui Internasjonale lufthavn og har en fantastisk beliggenhet på øyparadiset Koh Samui.

Her kan gjester snorkle i havet rett utenfor hotellet, sykle langs stranden, delta på yoga og pilates, eller bare slappe av ved et av de mange lekre bassengene som er omringet av en tropisk hage.

Hotellet har 6 ulike hotellrom og villaer, hvor flere av de kommer med en egen privat hage og svømmebasseng.

Prisen per natt ligger på ca. 414 kr. per person i et dobbeltrom*.

Tui Blue The Passage Samui Private Pool Villas & Beach Resort

Thong Sala
8.4 Veldig bra (436 anmeldelser)

Phuket

1/4

Det 4-stjerners hotellet, Bursari Phuket, ligger på Phukets mest kjente og populære strand, Patong. Selv om hotellet har en sentral beliggenhet der hvor alt skjer, så sørger allikevel de frodige plantene og den moderne innredningen for en oase-lignende atmosfære.

Booker du i tillegg Premier Pool Acess-rommet får du en terrasse utenfor hotellrommet med trapper som går rett ned i bassenget. Morgenbadet er med andre ord ikke langt unna sengen!

Prisen per natt ligger på ca. 443 kr. per person i et dobbeltrom*.

Burasari Phuket Resort & Spa

Topprangert
Patong Beach
8.6 Fantastisk (2713 anmeldelser)

Krabi

1/4

Beyond Resort, i populære Krabi, er et lekkert og moderne 4-stjerners hotell som tilbyr luksuriøse hotellrom og villaer. Hotellets stilige basseng er perfekt for avkobling, men hvis du vil svømme i havet så er det bare et par meter å gå ned til den kritthvite stranden.

Hotellet organiserer flere utflukter for de som vil utforske nærområdet, men det er også nok å gjøre på hotellet, som å delta på Thai matlagingskurs, yoga, eller få behandling på hotellets spa.

Prisen per natt ligger på ca. 250 kr. per person i et dobbeltrom*.

Beyond Krabi

Topprangert
Krabi
8.5 Fantastisk (2634 anmeldelser)

Bangkok

1/4

Skal du innom storbyen Bangkok så kan det være verdt å sjekke ut boutique-hotellet The Davis Bangkok. Hotellet har en sentral beliggenhet på Sukhumvit Road med gåavstand til kjøpesentre, Thai gatemarked og Sky Train (BTS).

Hotellet har to lekre basseng, treningssenter, og et spa som man kan koble av i når man trenger en liten pause fra storbyen. Hotellrommene er alle innredet i en elegant, Thai stil som skaper en luksuriøs atmosfære.

Prisen per natt ligger på ca. 239 kr. per person i et dobbeltrom*.

Hotel The Davis Bangkok

Bangkok
8.1 Veldig bra (3701 anmeldelser)

Bangkok

1/4

Hvis du ønsker å få et godt overblikk over Bangkok med komforten av et luksushotell, så kan Avani Atrium Bangkok være noe for deg!

Hotellet ligger rett ved MRT-Phetchaburi undergrunnsstasjon og like ved Sukhumvit og Emporium kjøpesenter.

Etter renovasjonen i 2008 byr hotellet idag på moderne og asiatisk design, som vil garantere avkobling etter en lang dag med shopping og sightseeing. Nyt en drink i restauranten mens du ser utover Bangkoks høyblokker.

Prisen per natt ligger på ca. 274 kr. per person i et dobbeltrom*.

Grand Mercure Bangkok Atrium

Bangkok
8.3 Veldig bra (2784 anmeldelser)

Pattaya

1/4

Pattaya er et populært reisemål ettersom det byr på deilige strender og ligger bare en halvannen time utenfor Bangkok.

Det 5-stjerners hotellet, Dusit Thani Pattaya, har kanskje Pattayas beste beliggenhet med direkte adgang til to strender og en enestående utsikt over Pattaya-bukten.

Hotellet består av 457 rom og suiter som alle har balkonger med utsikt til den tropiske hagen eller Pattaya-bukten.

Prisen per natt ligger på ca. 360 kr. per person i et dobbeltrom*.

Dusit Thani Pattaya

Topprangert
Pattaya
8.9 Fantastisk (2710 anmeldelser)