SpaniaBillige ferie

Billige luksushoteller i Spania

Skrevet av , 22. august, 2017

 

Å leve i sus og dus på ferie er ikke umulig på et stramt budsjett. Her får du våre tips til hvordan du kan få et uforglemmelig opphold på et luksushotell. Disse billige luksushotellene i Spania vil garantert falle i smak!

 

Bilbao

Hotell: Lopez de Haro   ★★★★★ 

bilbao spania billig luksus hotellrom design

Det 5-stjerners Hotel Lopez de Haro ligger midt i Baskerlandets største by, Bilbao, og er perfekt for den litt kresne reisende. Besøk byen, museene og de sjarmerende gatene i den gamle bydelen, mens du overnatter på et eksklusivt hotell. Prisen per natt ligger på ca. 450 kr. per person i et dobbeltrom*.

[button text="Se aktuelle priser på trivago" href="https://www.trivago.no/bilbao-31761/hotell/lopez-de-haro-40792"]

Barcelona

Hotell: Gran Hotel La Florida ★★★★★

Selvom det ikke er lett å finne billige luksushoteller i den katalanske hovedstaden, så er det allikevel mulig.

Gran Hotel La Florida er det perfekte eksempel. Hotellet ligger på Tibidabo-fjellet og tilbyr en eksklusiv service i den den delen av Barcelona som har den beste utsikten over hele byen.

Hotellet ligger litt unna selve sentrum, men er det et ideellt sted hvis du ønsker å oppleve byen på en mer avslappet måte. Luksushotellet er innredet i en flott art nouveau-stil med et imponerende spasenter. Og hvor mye må du betale for dette? Prisen per natt ligger på ca. 1.000 kr. per person i et dobbeltrom*.

[button text="Se aktuelle priser på trivago" href="https://www.trivago.no/barcelona-31965/hotell/gran-hotel-la-florida-40087"]

 

Madrid

Hotell: Ayre Gran Hotel Colón ★★★★

Dette hotellet er et utmerket valg hvis du vil leve luksuslivet i den spanske hovedstaded uten å måtte grave for dypt i lommeboken.

Ayre Gran Hotel Colón ligger rett ved den kjente Retiro-parken og det fashionable Salamanca-området, og er det perfekte utgangspunktet for å besøke Madrids store museer. Herfra ligger Pradomuseet, Reina Sofía- og Thyssen-Bornemisza-museene i gåavstand. Prisen per natt ligger på ca. 500 kr. per person i et dobbeltrom*.

[button text="Se aktuelle priser på trivago" href="https://www.trivago.no/madrid-32027/hotell/ayre-gran-hotel-colon-224796"]

 

Valencia

Hotell: Dimar ★★★★

Den spanske middelhavsbyen, Valencia, har mye å by på og Hotel Husa Dimar er et godt valg for overnatting, hvor du kan leve som en konge uten at å være altfor langt vekk fra sentrum.

Hva har så hotellet å by på? Husa Dimar ligger i nærheten av byens beste butikker og restauranter i et av de vakreste områdene i sentrum av Valencia. I tillegg til dette får man bo på et riktig luksushotell. Prisen per natt ligger på ca. 400 kr. per person i et dobbeltrom*.

[button text="Se aktuelle priser på trivago" href="https://www.trivago.no/valencia-73129/hotell/hotel-dimar-82506"]

 

Granada

Hotell: NH Collection Granada Victoria ★★★★

Det 4-stjerners hotellet NH Collection Granada Victoria ligger i en vakker bygning fra det 19. århundre midt i Granadas kunstneriske, historiske og kulturelle sentrum.

I tillegg til den imponerende nyrenoverte bygningen, den fantastiske beliggenheten og den gode servicen, så lokker hotellet også med en nesten uimotståelig pris. Prisen per natt ligger på ca. 550 kr. per person i et dobbeltrom*.

 

[button text="Se aktuelle priser på trivago" href="https://www.trivago.no/granada-31512/hotell/nh-collection-granada-victoria-131510"]

 

*Prisene er hentet inn 22. august 2017. Vi tar forbehold om prisendringer.

Vis kommentarer