Europa

Billige luksushoteller i Europa

Drømmer du om billig luksus på hotell i Europa ved Middelhavet, eller kanskje på det idylliske landet i Toscana?

Den drømmen kan oppfylles! Vi har samlet sammen en liste over 12 luksushoteller rundt om i Europa, med 4 eller 5 stjerner, som alle har en billig pris (under gjennomsnittet for luksushoteller i disse stjerneklassene). Fra herskapelig hotell på landet i Toscana eller Portugal, til herlige strandhoteller ved havet i Kroatia eller Hellas. Ta en titt og planlegg din neste ferie på luksushotell!

Catania, Sicilia - Italia

1/4

Grand Hotel Baia Verde ligger med en fantastisk utsikt over middelhavet på den italienske øya Sicilia. Hotellet ble nylig renovert og byr på sjarmerende hotellrom som kommer med utsikt til den koselig hagen eller ut mot havet. Hotellet har et privat område på lavasteinene nede ved vannet, hvor gjester kan sole seg og bade: I hottellets hage er det et samt et basseng. I tillegg til spabehandlinger tilbyr hotellet også dykkerkurs for de som vil utforske området under vann!

*Pris fra ca. 570 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Grand Hotel Baia Verde

Catania
8.3 Veldig bra (2487 anmeldelser)

Istanbul - Tyrkia

1/4

Det nyåpnede luksushotellet Lazzoni Hotel ligger med en fantastisk beliggenhet ved vannet langs det gylne horn i Istanbul. De lekre hotellrommene er innredet i lyse og varme toner. Hotellets OnniHamam & Spa er et spaområde på hele 650 m² som byr på tradisjonell Tyrkisk bad, sauna, og svømmebasseng. Hotellet er bare en 10-minutters kjøretur fra Istanbuls gamleby. Gjester ved hotellet får benytte seg av gratis utlån av sykler.

*Pris fra ca. 539 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Lazzoni Hotel

Topprangert
Istanbul
8.6 Fantastisk (550 anmeldelser)

Glyfada, Athen- Hellas

1/4

Hvis du planlegger en tur til Athen men vil samtidig bo nærmere havet i litt rolige omgivelser, så kan Congo Palace i Glyfada passe for deg. Glyfada er en forstad sør for Athen og blir ofte kalt det «Hellenske Hamptons» med sine fine strender, bare 30 minutters kjøring fra Athen sentrum. Congo Palace har nylig renovert sine hotellrom med en moderne afrikansk design som skaper en eksklusiv stemning. Hotellet ligger rett ved stranden og Saroniabukten, og har også et svømmebasseng.

*Pris fra ca. 432 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Congo Palace

Glyfada
7.4(594 anmeldelser)

Jerez de la Frontera - Spania

1/4

Den spanske byen Jerez de la Frontera, som ligger ved Atlanterhavet, er kjent for flamenco, sine hester, samt for produksjonen av sterkvinen Sherry. Byen har masse annet spennende å by på, og det lekre 5-stjerners hotellet Hotel Villa Jerez er en av de. Hotellet ligger i sentrum av byen, men er samtidig omringet av en stor hage slik at man kan koble av i rolige omgivelser. Gjester kan benytte seg av spaservice og treningsrom, eller bare nyte en sangri ved svømmebassenget.

*Pris fra ca. 513 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Villa Jerez

Topprangert
Jerez de la Frontera
9.4 Fantastisk (742 anmeldelser)

Strasbourg - Frankrike

1/4

Den franske byen Strasbourg, med sin sjarmerende gamleby som er på UNESCOs verdensarvsliste, er absolutt verdt å ta turen innom! Boutiquehotellet Villa D’Est er ideell for deg som ønsker et hotell med eksklusiv design til en rimelig pris, og med nærhet til de fleste attraksjonene. Gjester kan benytte seg av hotellets spa og treningsrom, og for småbarnsforeldre er det en «barnepass-tjeneste».

*Pris fra ca. 509 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Best Western Plus Hotel Villa D'est

Topprangert
Strasbourg
8.9 Fantastisk (2490 anmeldelser)

Penalva do Castelo - Portugal

1/4

I Portugal har du muligheten til å bo på dette historiske hotellet til en rimelig penge. Det 5-stjerners hotellet er i et vakkert bygg fra 1800-tallet med en fantastisk utsikt til Insua-fjellene og landskapet rundt. Hotellet består av 35 hotellrom, bibliotek, spillerom, to utendørs basseng, treningssenter, kapell og en vinkjeller hvor man prøve de forskjellige Portugiske vinene. Hotellet ligger 30 minutter med bil fra Viseu, og en halvannen times kjøring fra Porto.

*Pris fra ca. 363 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Hotel Parador Casa da Ínsua

Penalva do Castelo
8.4 Veldig bra (105 anmeldelser)

Monteriggioni, Toscana - Italia

1/4

Har du drømt om å nyte et glass vin i luksuriøse omgivelser i Toscana? På luksushotellet Il Piccolo Castello kan du gjøre dette – uten å sprenge budsjettet! Hotellet ligger rett ved slottet Monteriggioni, i hjertet av Toscana, og bare 20 minutter med bil fra byen Siena. De 50 hotellrommene er innredet i neoklassisk stil med håndmalte detaljer, og alle vender ut mot den lekre hagen og svømmebassenget. På hotellrestauranten La Ducareccia kan man nyte tradisjonelle italienske retter til gode priser.

*Pris fra ca. 528 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Il Piccolo Castello

Topprangert
Monteriggioni
8.7 Fantastisk (684 anmeldelser)

Ponte de Sur - Portugal

1/4

Lago Montaril & Villas er et 5-stjerners hotell som ligger rett ved Montaril-innsjøen, ca. en halvannen times kjøretur fra Lisboa og 30-minutter fra Ponte de Sur. Hotellet er ideelt for de som vil koble av i luksuriøse omgivelser, omringet av vakker natur. Hotellet har 105 hotellrom som alle kommer med balkong og utsikt mot hagen eller innsjøen. Gjester kan benytte seg av et stort spaanlegg, 4 utendørs og 1 innendørs svømmebasseng, 2 restauranter, og aktiviteter som hesteriding og vannski. Her er det nok å gjøre for alle!

*Pris fra ca. 485 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

NAU Lago Montargil & Villas

Topprangert
Montargil
9.1 Fantastisk (1064 anmeldelser)

Rogoznica - Kroatia

1/4

Perla Resort ligger ved en privat strand i den idylliske Rogoznica-bukten og bare 10 minutters gange fra den historiske byen Rogoznica. Hotellet består av luksuriøse hotellrom og leiligheter, som alle har balkong og utsikt ut mot havet. På hotellet finnes det en restaurant, utendørs svømmebasseng, bar, daglivarebutikk og transportservice til og fra Split flyplass. På den private stranden er det solsenger og parasoller for gjester, samt utleie av båter og vannscootere.

*Pris fra ca. 560 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Perla Resort

Rogoznica
8.2 Veldig bra (101 anmeldelser)

Rimske Toplice - Slovenia

1/4

Hotel Sofijin Dvor ligger i et historisk bygg som er en del av det Rimske spanlegget, og ligger med en spektakulær beliggenhet ved Savinja-elven og fjellene i Slovenia. Dette er det perfekte hotellet for de som både vil ha en spa- og naturopplevelse på reisen. Gjester kan benytte seg av 4 innendørs og 3 utendørs massasjebasseng, samt saunaer og spabehandlinger. I området rundt kan man sykle og gå på tur i skogsområdet. Hotellet ligger litt over en times kjøring fra hovedstaden Ljubljana.

*Pris fra ca. 646 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Sofijin Dvor

Rimske Toplice
7.3(21 anmeldelser)

Riga - Latvia

1/4

Dette lille boutiquehotellet, med 23 hotellrom, ligger i hjerte av Rigas gamleby og er en perfekt base for å utforske byen til fots. Hotellet ligger rett på den kjente gaten Kalku, i et av de mest kjente gamle byggene. Gjester ved hotellet får muligheten til å velge hotellrom etter farge og humør, ettersom etasjene har forskjellige farger med rom i ulike fargetoner. Gratis frokost serveres i atriumet på 6. etasje. Hotellet leier også ut sykler.

*Pris fra ca. 546 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Relais Le Chevalier

Topprangert
Riga
9.4 Fantastisk (854 anmeldelser)

Lanzarote, Kanariøyene - Spania

1/4

Arrecife Gran Hotel & Spa på Lanzarote ligger rett ved El Reducto-stranden og den historiske byen Arrecife, og bare 5 minutter unna havnen og flyplassen. Hotellet er Lanzarotes høyeste bygning og byr derfor på en enestående panoramautsikt over havet og byen. Alle de 160 hotellrommene kommer med store vinduer og utsikt, og de fleste er vendt ut mot havet. Hotellet har en restaurant på øverste etasje, spa, treningsrom, bar, samt et svømmebasseng på takterrassen med tak.

*Pris fra ca. 488 kr. per person for en natt på et standard dobbeltrom

Arrecife Gran Hotel & SPA

Topprangert
Arrecife
8.9 Fantastisk (3313 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 13. april 2018. Vi tar forbehold om prisendringer.