LondonBillige ferieStorby

Billige hoteller ved Londons mest populære attraksjoner!

Skrevet av , 20. april, 2018

Sjekk inn bare et steinkast unna de mest kjente severdighetene i London

London er en spennende by som har mye å tilby for alle og enhver. Byens severdigheter er kjent over hele verden. Hvem har ikke hørt om British Museum, Buckingham Palace, Tower Bridge eller Tower of London? Hvis dere utforsker denne spennende byen til fots, kommer dere også til å oppdage mange flere interessante steder.

Vi har derfor funnet noen billige (i forhold til beliggenhet) og sentrale hoteller som ligger i gangavstand til flere av byens kjente severdigheter. Spar billettene til t-banen og ta heller en kopp kaffe på en av de hippe kafeene her i London.

 


Billig hotell i nærheten av Tower of London

★★★ Qbic London City | fra 1.800 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • Tower of London
 • Brick Lane Market
 • Tower Bridge

Tower of London ligger i nærheten av City of London, og er kjent som stedet hvor de britiske kronjuvelene oppbevares. De ikoniske Beefeaterne, de kongelige vaktene ved Tower of London, er en populær attraksjon blant besøkende i byen. To andre berømte severdigheter i nærheten er Tower Bridge og St. Paul’s Cathedral (med god utsikt over byen).

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112938/zentrale-hotels-in-london-england-qbic-london-city-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112936/zentrale-hotels-in-london-england-qbic-london-city-lobby-kamin-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112937/zentrale-hotels-in-london-england-qbic-london-city-lobby-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112936/zentrale-hotels-in-london-england-qbic-london-city-bar-preview.jpeg" type="x4-collage"]

 

Om dette sentrale London-hotellet:

Nordøst for Tower of London ligger det svært rimelige og populære Qbic London City. Dette miljøvennlige hotellet bruker strøm fra fornybare energikilder, og tilbyr blant annet fasiliteter som biologiske Naturalmat-madrasser på rommene og gratis sykkelutleie. I den populære gaten Brick Lane kan du finne både vintageklær og bengalsk mat.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/qbic-london-city-2873172"]

 


Billig hotell i de fasjonable bydelene South Kensington og Chelsea

★★★★ The Nadler Kensington | Fra 2.150 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • Victoria and Albert Museum
 • Harrods
 • Hyde Park
 • Royal Albert Hall

De eksklusive områdene South Kensington og Chelsea regnes ofte som en lekeplass for de rike og berømte, men selv med et begrenset budsjett kan man besøke severdighetene her. Victoria & Albert Museum er tilegnet anvendt kunst, mens du på Natural History Museum kan finne maskoten Diplodocus «Dippy». Også en sjarmerende spasertur gjennom Kensington Gardens og en forestilling i Royal Albert Hall står høyt på listen over ting man kan gjøre her i SW3 og SW7 (postnumrene til disse bydelene).

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112943/zentrale-hotels-in-london-england-the-nadler-kensington-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112942/zentrale-hotels-in-london-england-the-nadler-kensington-zimmer-kamin-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112942/zentrale-hotels-in-london-england-the-nadler-kensington-doppelzimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112941/zentrale-hotels-in-london-england-the-nadler-kensington-aussenansicht-preview.jpeg" type="x4-collage"]

 

Om dette sentrale London-hotellet:

På The Nadler Kensington blir alle behov dekket – uten at du må betale skjorta for det. De 65 rommene i dette historiske huset har en liten kjøkkenkrok med BRITA-vannkran, Fairtraide-te og en Nespresso-maskin, samt toalettartikler fra Gilchrist and Soames. Gjestene kan bytte ut Premier Loft-puten med et av de andre fire alternativene på putemenyen (fra dun til anti-allergi).

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/the-nadler-kensington-152887"]

 


Billig hotell i nærheten av Shakespeare Theatre

★★★ ibis Styles London Southwark | Fra 1.640 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • Tate Modern
 • Borough Market
 • Shakespeare’s Globe Theatre
 • The Shard

På en spasertur fra Tower Bridge i retning vest langs South Bank passerer man flere av Londons viktigste severdigheter: skyskraperen The Shard, med hele 95 etasjer, bodene ved Borough Market, Millennium Bridge (kjent fra Harry Potter), Shakespeare’s Globe Theatre, det høymoderne Tate Modern og Oxo Tower, helt til du står tvers ovenfor Houses of Parliament og Big Ben.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112935/zentrale-hotels-in-london-england-ibis-styles-london-southwark-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112933/zentrale-hotels-in-london-england-ibis-styles-london-southwark-bar-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112933/zentrale-hotels-in-london-england-ibis-styles-london-southwark-lobby-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112934/zentrale-hotels-in-london-england-ibis-styles-london-southwark-restaurant-preview.jpeg" type="x4-collage"]

 

Om dette sentrale London-hotellet::

ibis Styles London Southwark bor dere i nærheten av alle de kulturelle høydepunktene i South Bank. Dette rimelige hotellet er utformet i mange farger og teksturer, og tilbyr rom i tre ulike størrelser: The Queen, The Duet (med to enkeltsenger) og The Works (for større grupper). Prisen inkluderer en frokostbuffet på hotellet som gir deg energi til en aktiv dag.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/ibis-styles-london-southwark-46850"]

 


Billig hotell ved London Eye

★★★ The Wellington | Fra 2.010 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • London Eye
 • Big Ben
 • Westminster Abbey
 • Southbank Centre

En spasertur langs South Bank trenger ikke å slutte der: Etter å ha passert Southbank Centre kan turen fortsette over Queen’s Walk til dere når London Eye. Med en høyde på 135 meter er London Eye et imponerende syn, og panoramautsikten fra en av de 32 glassgondolene vil gi deg en uforglemmelig opplevelse. På den andre siden av Themsen ligger Westminster. Her kan du ta den obligatoriske selfien foran Big Ben og Houses of Parliament samt den gotiske katedralen Westminster Abbey.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112946/zentrale-hotels-in-london-england-the-wellington-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112945/zentrale-hotels-in-london-england-the-wellington-restaurant-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112945/zentrale-hotels-in-london-england-the-wellington-mehrbettzimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112944/zentrale-hotels-in-london-england-the-wellington-aussenansicht-preview.jpeg" type="x4-collage"]

 

Om dette sentrale London-hotellet:

The Wellington ligger vis-à-vis enorme Waterloo Station – en av Europas travleste togstasjoner. Denne familievennlige puben er dekorert med et veggmaleri av slaget ved Waterloo. Her kan gjestene nyte en inkludert engelsk frokost (OBS!) som kan gi deg lyst til å bli sittende frem til lunsj.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/the-wellington-3119605"]

 


Sentralt og billig hotell i nærheten av British Museum

★ St. Athans | Fra 926 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • British Museum
 • Spor 9¾ på togstasjonen King’s Cross

Bloomsbury er kjent for sitt intellektuelle og kulturelle miljø. Her finnes det masse historie i gatene, nesten på samme måte som på British Museum, bydelens høydepunkt. Dette kan man spesielt takke Virginia Woolf og E. M. Forster for. De pleide begge å bo her. Også severdigheter som BBC Broadcasting House og Cartoon Museum for barn ligger i dette sentrale området i London. Togstasjonen King’s Cross/St. Pancras ligger helt i nord i området. Herfra kan man ta Eurostar-toget til Paris.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112939/zentrale-hotels-in-london-england-st-athans-restaurant-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112940/zentrale-hotels-in-london-england-st-athans-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112938/zentrale-hotels-in-london-england-st-athans-aussenansicht-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112939/zentrale-hotels-in-london-england-st-athans-mehrbettzimmer-preview.jpeg" type="x4-collage"]

 

Om dette sentrale London-hotellet:

St. Athans kaller seg selv «en enkel familiebedrift», og er nøyaktig den typen overnattingssted vi ser for oss når vi ikke vil bruke altfor mye på reisen. Hotellet tilbyr enkeltrom, men også rom for opptil fem personer som passer perfekt til en familie. Den over 200 år gamle bygningen har både karakter og enkelte «historiske særegenheter», spesielt de originale peisene, de gamle treskapene og mangelen på heis.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/st-athans-hotel-106567"]

 


Billig hotell i nærheten av Buckingham Palace

★★★ Z Victoria | Fra 1.890 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • Buckingham Palace
 • Victoria Station
 • St. James’s Park

London, slik det står i bøkene: Start dagen kl. 11:30 med vaktskiftet på Buckingham Palace. Deretter kan dere spasere ned gaten The Mall, som fører til Trafalgar Square, og videre til Leicester Square og Covent Garden. Hvem villle ikke føle seg som en del av kongefamilien for én dag? Litt mer jordnært er det å ta lunsj i en pub i elegante Belgravia eller en spasertur langs ambassadene, som det finnes mange av i området. Sloane Square med Saatchi Gallery er også verdt å utforske (som alle andre museer i London, er også dette gratis).

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112953/zentrale-hotels-in-london-england-z-victoria-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112952/zentrale-hotels-in-london-england-z-victoria-bar-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112951/zentrale-hotels-in-london-england-z-victoria-bar-restaurant-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112950/zentrale-hotels-in-london-england-z-victoria-aussenansicht-preview.jpeg" type="x4-collage"]

Om dette sentrale London-hotellet:

Rommene på Z Victoria, vis-à-vis Victoria Station, er elegant og plasseffektivt innredet. Dette designerhotellet har fornuftige priser og tilbyr 40-tommers TV med premiumkanaler og gratis Wi-Fi.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/z-victoria-2254426"]

 


Billig hotell i West End i nærheten av Piccadilly Circus

★★★ Z Piccadilly | Fra 2.157 kr. for 2 personer*

Severdigheter nær hotellet:

 • Piccadilly Circus
 • Trafalgar Square
 • Canada House
 • 10 Downing Street

Med Chinatown i nord, de luksuriøse shoppinggatene Regent Street og Oxford Street i vest samt Trafalgar Square og National Gallery (med gratis inngang!) i sør, er West End et utrolig allsidig område. Reisende med et lavt budsjett, som ikke må se en bestemt forestilling, kan kjøpe billetter til halv pris til forestillinger som Aladdin ved TKTS.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112950/zentrale-hotels-in-london-england-z-piccadilly-zimmer-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112948/zentrale-hotels-in-london-england-z-piccadilly-fruehstuecksbuffet-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112949/zentrale-hotels-in-london-england-z-piccadilly-restaurant-preview.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/04/16112947/zentrale-hotels-in-london-england-z-piccadilly-fruehstueck-preview.jpeg" type="x4-collage"]

Om dette sentrale London-hotellet:

Trekk dere tilbake fra turisthordene rundt Piccadilly Circus på Z Piccadilly i Orange Street. De elegante rommene – både Z Single og Z Queen – har alle en egen dusj med elegant, frostet glass. I Z Café kan du nyte frokostbuffeten om morgenen eller ta en drink på veien hjem fra en forestilling.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/london-38715/hotell/z-piccadilly-3167038"]

 


Kribler det i fingrene når du tenker på å booke et sentralt og billig hotell i London for en opplevelsesrik helgetur? Ikke vent lenger, book et glimrende hotell! Skriv gjerne i kommentarene hvilket hotell i London du anbefaler.

*Priser gjelder per standard rom for 2 personer og per natt. Prisene er hentet på publikasjonsdatoen.Vi tar forbehold om prisendringer. 

Vis kommentarer