Nordic Countries

Billige hoteller i Stockholm

Å finne et hotell i sentrum av Stockholm til en billig pris er ikke bare bare, men å samtidig finne et hotell som også er av høy kvalitet med stilig innredning er i tillegg enda vanskeligere.

Den svenske hovedstaden har hundrevis av hoteller å velge mellom, og hvis man planlegger en tur til storbyen er det kanskje ikke alltid så lett å vite hvilke hotell man bør bestille. Vi på trivago ønsker å gjøre det lettere for deg og har satt sammen en liste over 8 lekre hoteller i sentrale deler av Stockholm, til rimelige priser (etter skandinavisk standard).

Ta en titt på vår liste og bli inspirert til å planlegge din tur til Söta brors hovedstad!

Høy kvalitet midt i smørøyet!

1/3

Scandic No 53 kombinerer høy kvalitet med en sentral beliggenhet, til en budsjettvennlig pris. Fra hotellet er det bare 100 meter til shoppingstrøket, Drottninggatan, i sentrum av Stockholm. Hötorgets t-banestasjon ligger bare 200 meter unna og Stureplan når man på ti minutter til fots.

Alle rommene er lekkert innredet og har bad med regndusj. Hotellet har en hyggelig restaurant som serverer frokost, lunsj og middag, og lager mat med lokale råvarer. Lobbyen og hotellbaren byr på en deilig og avslappende steming hvor man kan nyte en kopp kaffe eller en god drink. Komplett frokostbuffé og gratis WiFi inngår i alle rompriser.

*Pris fra ca. 565 kr. per person for en natt i et dobbeltrom inkl. frokost

Scandic No 53

Topprangert
Stockholm
8.6 Fantastisk (2300 anmeldelser)

Design og full service på Södermalm

1/3

Midt på Södermalm i Skanstull ligger veldesignede Clarion Hotel Stockholm. Et stilig hotell som er omgitt av trendige restauranter, butikker og gallerier. Hotellet ligger i nærheten av Stockholms severdigheter, som den populære Gamla Stan, Globen og Tele2 Arena.

Samtlige rom og suiter ble renovert i 2017 og er smakfullt innredet med designmøbler. I hotellets restaurant, Eatery Social, møtes Nord-, Sør, og Mellom-Amerika med Södermalm i et urbant miljø. Med spa, 24-timers roomservice og gratis WiFi finnes det ikke så mye annet man skulle trenge!

*Pris fra ca. 584 kr. per person for en natt i et dobbeltrom inkl. frokost

Clarion Hotel Stockholm

Topprangert
Stockholm
8.6 Fantastisk (6892 anmeldelser)

Gammeldags sjarm i hjertet av Gamla Stan

1/3

Sjarmerende Castle House Inn ligger i hjertet av Gamla Stan, på en liten og rolig gate rett ved det Kungliga slottet i Stockholm. Og selv om du befinner deg midt i sentrum så slipper du støyen fra biler og trafikk.

Hotellet tilbyr både dobbeltrom, enkeltrom og familierom hvor enkelte er moderne innredet men med den gamle sjarmen vel bevart. Flere av rommene har eget bad og de andre deler bad. Castle House Inn byr på gratis WiFi, frokost og ett av byens beste beliggenheter for deg som liker arkitektur, historie og å besøke butikker og koselige kaféer.

*Pris fra ca. 328 kr. per person for en natt i et dobbeltrom

Castle House Inn

Topprangert
Stockholm
8.6 Fantastisk (2078 anmeldelser)

Rik historie i naturskjønne omgivelser

1/3

Långholmen Hotel ligger på øya Långholmen midt i Stockholm. Hotellet er preget av en rik historie som et tidligere fengsel, som ble lagt ned i 1975. Långholmen er idag et moderne hotell med nyrenoverte celler med gratis WiFi, frokost, roomservice og en trivelig atmosfære.

Rett utenfor hotellet finnes det en hyggelig strand, parker, brygger og vakre turstier. Om Södermalm og resten av Stockholm frister så kan du enkelt nå områdene ved å gå over Långholmsbroen og da har du et stort utvalg av shopping, museer og andre severdigheter du kan nå til fots.

*Pris fra ca. 322 kr. per person for en natt i et dobbeltrom

Langholmen Hotel

Topprangert
Stockholm
9.2 Fantastisk (2112 anmeldelser)

Elegant komfort et steinkast fra Stureplan

1/3

Mornington Hotel Stockholm ligger på Östermalm i Stockholm, bare et steinkast fra Stockholms kjente Stureplan. T-banestasjonen Östermalmstorg ligger bare 150 meter unna og til Dramaten er det ca. 7 minutter til fots.

Her bor du behagelig i moderne og individuelt designede hotellrom. Hotellets restaurant og den koselige bakgården er en populær møteplass hvor man kan nyte en god kaffe eller drink. Det finnes også en Health Club, gratis WiFi og god frokost. Hotellets beliggenhet på Östermalm passer spesielt bra for deg som liker å være i nærheten av restauranter, shopping og uteliv.

*Pris fra ca. 478 kr. per person for en natt i et dobbeltrom inkl. frokost.

Mornington Hotel Stockholm

Topprangert
Stockholm
9.0 Fantastisk (2666 anmeldelser)

Gustaviansk stil i Vasastan

1/3

Hotell & Värdshuset Clas på hörnet ligger i Vasastan i Stockholm med bare 350 meter til t-banestajonen Tekniska Högskolan. Til Gamla Stan og Stockholm sentralbanestasjon er det bare en 7-minutters tur med t-banen.

Her bor du i nyrenoverte og vakre rom i Gustaviansk 1700-tallsstil. Hotellet har til og med en trivelig restaurant, bar, gratis WiFi og komplett frokostbuffé. Hotellets beliggenhet i Vasastan passer bra for deg som liker å gå i byer og å oppleve mer enn bare sentrumskjernen.

*Pris fra ca. 472 kr. per person for en natt i et dobbeltrom inkl. frokost.

Hotell & Värdshuset Clas på hörnet

Stockholm

Designhotell til budsjettpris i Hammarby Sjöstad

1/3

Arkitekttegnede Motel L ligger i bydelen Hammarby Sjöstad. Herfra er det bare 10 minutter med trikken eller t-banen inn til Stockholm sentrum. Arenaene Globen og Tele2 ligger ca. 2,5 km fra hotellet.

Hotellets interiør er designet av Lisa Bengtsson og alle rommene er stilrent innredet med fargeglade innslag. Man sover ekstra godt i Carpe Diem-senger og man kan også få ta med hunden på hotellet om man ønsker det. Hotellet tilbyr gratis WiFi, et treningssenter og restauranten Pipes, noe som gjør det til et utmerket sted å tilbringe nettene til din neste tur til Sveriges hovedstad.

*Pris fra ca. 355 kr. per person for en natt i et dobbeltrom inkl. frokost.

Motel L

Topprangert
Stockholm
9.0 Fantastisk (2302 anmeldelser)

Sentralt ved Stockholms Sentralbanestasjon

1/3

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central ligger ved siden av Stockholms Centralstation, i selveste World Trade Center-bygget. Hotellets beliggenhet er perfekt for deg som vil oppdage det Stockholm har å by på av shopping, restauranter og kultur. Herfra kommer man seg enkelt til Östermalm, Södermalm, Djurgården og Arlanda flyplass.

Alle rommene er stilfullt innredet og i prisen inngår det frokost, kaffe og gratis WiFi på rommet. Det finns 3 ulike romtyper å velge mellom; Moderate, Standard og Superior. Moderate hotellrom har ingen vinduer men passer perfekt om du vil ha det mørkt og stille på natten.

*Pris fra ca. 425 kr. per person for en natt i et dobbeltrom

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Stockholm
7.8 Bra (3683 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 16. februar 2018. Vi tar forbehold om prisendringer.