Nordic Countries

Billige hoteller i København

Du planlegger kanskje en tur til København, men lurer på hvordan du kan finne et billig hotell i den danske hovedstaden, som ikke sprenger budsjettet og samtidig ligger sentralt?

Da bør du sjekke ut denne guiden som vi har satt sammen for å finne et billig hotell i København.

Deilig komfort på Vesterbro

1/3

Som navnet antyder, så ligger Comfort Hotel Vesterbro i bydelen Vesterbro, kort avstand fra Hovedbanegården. På Comfort Hotel Vesterbro er det over 400 hotellrom tilgjengelige, som alle er innredet i en moderne stil med alt man trenger.

Er du ute etter shopping, god kaffe og hyggelige kafeer? Da trenger du ikke lete lenge! Du befinner deg nemlig midt på den populære og hippe Vesterbrogade, hvor det er flere trendige restauranter, barer og butikker.

Lei en sykkel på hotellet og fortsett sightseeingen på ekte dansk vis for å utforske mer av København. Etter sightseeing kan du nyte et godt dansk måltid fra hotellrestauranten – den perfekte avslutningen på en opplevelsesrik dag.

Comfort Hotel Vesterbro

København
8.3 Veldig bra (3228 anmeldelser)

Grønt og billig i Indre by

1/3

Arkitekttegnet, sentralt, billig og ikke minst miljøvennlig, er beskrivelsen av Wakeup Copenhagen i Borgergade. Selvom Wakeup Copenhagen har status som budsjetthotell, er oppholdet et 4-stjerners hotell verdig. Med bare 15 kvadratmeter er hotellrommene utstyrt med alt man skulle trenge. Wakeup Copenhagens Green Key-konsept gjør dessuten også ditt hotellopphold til et miljøvennlig valg uten ekstra kostnader.

Wakeup Copenhagen i Borgergade ligger i hjertet av København. Det er bare noen minutters gange til Kongens Nytorv og derfra har du nok av muligheter for sightseeing, shopping og spisesteder. Hvis du betaler litt ekstra, for hotellrommene Wakeup SKY eller Wakeup Heaven, får til gjengjeld en flott utsikt over byen.

Wakeup Copenhagen Borgergade

Topprangert
København
8.6 Fantastisk (4253 anmeldelser)

Den klassiske København-turen

1/3

Planlegger du en tur til København hvor du ønsker å se de mest populære severdighetene, men samtidig ikke ønsker å bo på de verste turiststedene? Da er A&O København et godt valg. Hotellet ligger i den trendige bydelen Nørrebro, og lar sine gjester få et innblikk i det autentiske København. Fra A&O kommer du deg enkelt frem til de store turistattraksjonene som Amalienborg, Rosenborg Slott og Kongens Have. Fra det kongelige til det kulinariske er det heller ikke langt.

Når du først befinner deg i København, har du et stort utvalg av spisesteder. Ta turen innom Torvehallerne eller Copenhagen Street Food for å prøve forskjellige typer mat, nyt en lunsj i Nyhavn med et tradisjonelt smørbrød og en øl. Mulighetene er mange, og når du er god og mett kan du trekke deg tilbake til det stilige hotellrommet som venter på deg.

a&o København Nørrebro

København
7.5 Bra (3137 anmeldelser)

Designhostell på budsjett

1/3

Selvom dette er et hostell, så skiller Danhostel seg veldig ut fra andre hosteller. Danhostel er nemlig Danmarks største designhostell og på alle rommene er det wifi, et stort privat baderom, og senger som kan slås sammen til en dobbeltseng.

Danhostels egne, lekre restaurant kan man nyte en herlig frokost, lunsj eller middagsbuffet. Bar50 er hotellets stemningsfylte oase, som fungerer som et sosialt samlingspunkt for gjester, både på dagtid og kveldstid, hvor baren byr på cocktails og DJ. Men, hotellet er allikevel for alle, også familier som ønsker å bo sentralt og komfortabelt.

Danhostel Copenhagen City & Apartments

København
8.2 Veldig bra (4160 anmeldelser)

Hip hybrid i hovedstaden

1/3

Urban House Copenhagen ligger også til på hyggelige Vesterbro. Hotellet er en hybrid mellom et hotell og et hostell. Med sitt gjennomførte design og inndredning så matcher hotellet sine hippe omgivelser på Vesterbro.

Urban House tiltrekker seg ikke bare reisende, men også de lokale liker seg på seg på hotellet – om det er den kule inndredningen eller de gode cocktailsene fra hotellets bar, vites ikke. Urban House passer for deg som gjerne vil være i nærheten av det yrende nattelivet, som den populære Kødbyen, hvor du kan slukke tørsten og oppleve Københavns uteliv.

Urban House Copenhagen by MEININGER

Topprangert
København
8.5 Fantastisk (1022 anmeldelser)

Dansk design rett ved Amager Strandpark

1/3

Design og Danmark henger jo sammen og for å få en ekte dansk design-opplevelse kan du sjekke inn på Cph Studio. Deres hotellrom er innredet i design fra det kjente merket HAY, og den moderne og stilige innredningen skaper en eksklusiv atmosfære. Cph Studio ligger ikke langt fra vakre Amager Strandpark og utsikten over Øresund er en fantastisk kontrast til storbyens hektiske liv.

Cph Studio har single-, doble-, twin og superior hotellrom og alle gjester har tilgang til private baderom samt et lite kjøkken, slik at du kan tilberede lette måltider. Velger du et rom på toppen av bygningen får du både balkong og utsikt med i prisen, men ellers kan du også bare benytte deg av hotellets takterrasse. En bonus er at man kun er få metrostopp fra Kastrup Lufthavn og Indre by.

CPH Studio Hotel

København
8.4 Veldig bra (2018 anmeldelser)

Hjemlige omgivelser på Frederiksberg

1/3

Avenue Copenhagen har over 68 hotellrom som alle er innredet i en koselig stil, som vil få deg til å føle deg hjemme. Booker du en suite får du en fantastisk og økologisk frokost med, samt en all-inclusive minibar. Men uansett hvilket hotellrom du booker, er du sikret en helt unik service og opphold.

På alle hotellrommene finnes det skjønnhetsprodukter fra REN, hårtørker, HD TV og Wifi, men herlighetene stopper ikke her. Hver dag mellom 17-18 byr hotellet på et glass vin på huset regning. Et mere gjestfritt hotell skal man lete lenge etter!

Avenues beliggenhet, mellom Nørrebro og Frederiksberg, gjør at mulighetene er mange for å utforske to vidt forskjellige områder og på den måten oppleve det mangfoldige København.

Avenue hotel Copenhagen

København
8.3 Veldig bra (2261 anmeldelser)