Spania

Få den beste Barcelona-opplevelsen på et lekkert Hostal

I Barcelona finnes det overnattingsmuligheter for alle typer reisende enten det er luksushotell eller rom på et B&B.

Hvis du ikke ønsker å svi av alle pengene på dyre hoteller, men allikevel vil bo på et sjarmerende og sentralt sted så bør du lese videre…

Hvis du elsker Barcelona og er ung til sinns, vil du nok like hostalene vi har plukket ut på denne listen. Hostal er som et boutique-hostell, hvor det finnes både private og delte rom, men som er mer intime og har lagt vekt på design.

De varierer i stil, men har alle noe til felles – de er sentrale og billige i forhold til sjarmløse, store kjedehoteller. Så fine at du nesten helst vil holde deg på rommet!

Ta en titt listen og finn det perfekte hostalet for deg!

Casa Kessler

1/4

Bare 15 minutters gange fra Plaça de Catalunya, og mindre enn 10 minutter fra Casa Batlló, finner du Casa Kessler, et boutique-hostal i en art nouveau-bygning.

Det har tre dobbeltrom, fire delte rom og én leilighet, perfekt hvis du foretrekker en mer privat og eksklusiv stemning.

I tillegg er både gulvene og taket til hostalet restaurert. Rommene er designet med et godt øye for detaljer, med elegant dekorasjon som gjør oppholdet ditt helt uforglemmelig.

*Pris fra 221 kr. per person per natt i et rom for 3 personer

Casa Kessler

Barcelona
9.3 Fantastisk (175 anmeldelser)

Generator Hostel Barcelona

1/4

Generator ligger mindre enn 10 minutters gange unna Gracia og Eixample, , så her er det lett å finne butikker, restauranter og unike, bohemaktige steder som passer perfekt for å gi deg drømmeopplevelsen når du er i Barcelona.

Det ligger også bare 15 minutter unna Sagrada Família-katedralen.

Stemningen på Generator Barcelona er ganske ungdommelig: Her finner du et oppholdsrom med arrangementer både dag og natt, og en DJ som sørger for at stemningen er god.

Kontinental frokost koster rundt 5 € og restauranten, med mat som henter mye inspirasjon fra det katalanske kjøkken, er åpen fra 12.00 til 22.00. Romkapasiteten varierer fra private enkeltrom til sovesal for åtte personer.

Hvis du ønsker å ha en komplett opplevelse, kan du bo på i penthouset i toppetasjen, som har terrasse, kjøleskap og en helt rå utsikt over Barcelona.

*Pris fra 268 kr. per person per natt i et rom for 2 personer

Generator Barcelona

Barcelona
8.4 Veldig bra (2832 anmeldelser)

Casa Gracia

1/4

Casa Gracia ligger i krysset mellom de to mest kjente gatene i Barcelona: Paseo de Gracia og Diagonal. Her finner du virkelig alt rett rundt hjørnet: de største butikkene, La Rambla, og Plaça de Catalunya for å nevne noen.

Hva bør du få med deg i Gracia? Opplev det mest alternative nabolaget i byen og alt det har å by på innen fritid, kultur og gastronomi. Hvis du besøker byen i midten av august, får du se hvor pent de fastboende dekorerer gatene for å feire Festa Major.

Besøk severdigheter som klokken i Plaza de la Vila eller Casa Fuster, Casa Vicens og Parc Güell.

Casa Gracia ligger i en restaurert modernistisk bygning. Blant fasilitetene finnes det private og delte rom, et stort felleskjøkken og en spisestue med malerier og bilder laget av lokale kunstnere.

Hostalet arrangerer filmvisninger og mye mer. Nesten alle rommene har privat bad.

*Pris fra 287 kr. per person per natt i et rom for 2 personer

Casa Gracia

Topprangert
Lugano
8.5 Fantastisk (4652 anmeldelser)

TOC Barcelona

1/4

TOC Hostel ligger i sentrum av Barcelona, rett ved Plaça Catalunya, hvor det er nok av barer, restauranter og butikker å utforske.

Den nærmeste T-banestasjonen, Universitat, er bare 2-minutters gange unna og kan ta deg til stranden.

Hostellet tilbyr et utvalg av rom hvor man kan velge mellom suite for fire eller to personer, eller rom med køyeseng som har plass til seks og åtte personer.

TOC har et stilig og moderne design med spennende detaljer. Gjester kan kose seg i restauranten eller baren, spille biljard, eller kanskje det beste ved hostellet – ta en dupp i svømmebassenget!

*Pris fra 412 kr. per person per natt i et rom for 2 personer

TOC Hostel Barcelona

Barcelona
8.8 Fantastisk (1231 anmeldelser)

Primavera Hostal

1/4

Primavera ligger i området Eixample. Dette hostalet ligger bare få minutter fra Casa Milà og Casa Batlló. Fra hostalet er det enkelt å utforske Barcelonas sentrum eller bare dra rett på stranden via metrostasjonen like ved.

Hostalets interiør er moderne, med vintagemøbler av tre og malte betonggulv. Alle rommene bærer preg av den stilige og minimalistiske designen.

Rommene er perfekte enten man reiser som par eller i en stor gruppe, ettersom noen av dem har kapasitet til opptil seks personer.

Man har også tilgang til en balkong med en imponerende utsikt over byen.

*Pris fra 128 kr. per person per natt i et rom for 3 personer

Primavera Hostel

Topprangert
Barcelona
9.0 Fantastisk (1222 anmeldelser)