Asia

7 hoteller på Maldivene for ethvert budsjett

Drømmer du om strand, hav, palmetrær og varme temperaturer?

Da er du nok ikke alene!

Når kulda biter er det lett å ønske seg til sydlige strøk og øyparadiset Maldivene er nok definisjonen på hva mange mener er en perfekt strandferie. Kritthvite strender, turkis hav, korallrev og fargerike fisker venter de som tar turen hit.

Mange tenker nok at hotellene der er veldig dyre, men man trenger ikke være millionær for å kunne oppleve øyparadiset. Vi har laget en liste over 7 hoteller som rangerer fra rimelige, til middels og høyere priser.

Ta en titt og bli inspirert til å planlegge din ferie til paradis!

Amra Palace Hotel & Spa

1/4

Det lille hotellet Amra Palace Hotel & Spa, som bare består av 20 hotellrom, ligger på øya Gan og er omringet av frodige og eksotiske planter. Hotellet har et lekkert basseng, men hvis det er de kritthvite strendene som frister så trenger ikke gjester gå mer enn 1 minutt for å komme seg til nærmeste strand.

Hotellet tilbyr flere aktiviteter som dykking, vindsurfing, og snorkling, men ønsker man total stillhet og ro kan man ta en speedbåt til Picnic Island (10 minutter med båt). Her er det bare å nyte paradiset for seg selv!

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 559 kr. per natt

Kaani Beach

1/4

Et annet budsjettvennlig hotell er Kaani Beach Hotel, som er som navnet tilsier – rett på stranden! Hotellet ligger på øya Maafushi og har en fantastisk utsikt til havet. Våkn opp til synet av palmetrær og stranden.

Hotellet ligger 25 km. fra Malè internasjonale flyplass, som tar ca. 30 minutter med speedbåt.

Aktiviteter som tilbys på hotellet inkluderer delfinsafari, øyhopping, fisketurer og forskjellige typer vannsport. For en virkelig unik opplevelse kan man benytte seg av gratis transport til en flytende bar.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 660 kr. per natt

Kaani Grand Seaview

Topprangert
Maafushi
8.5 Fantastisk (659 anmeldelser)

Hotel Jen Malé

1/4

Hotel Jen Malé ligger i verdens minste øy-hovedstad, og bare det i seg selv kan jo være verdt en visitt!

Med bare en 7-minutters båttur fra Nasir Internasjonale flyplass og en sentral beliggenhet i finansdistriktet, så passer hotellet ypperlig for de som både vil oppleve Maldivenes byliv samt de vakre øyene.

Nyt synet av det indiske hav fra hotellets takterrasse som har et evighetsbasseng, spis fersk sjømat fra hotellets restaurant, eller benytt deg av en avslappende behandling på spaet.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 1.649 kr. per natt

Jen Maldives Male by Shangri-La

South Male Atoll
8.2 Veldig bra (757 anmeldelser)

Bandos Maldives

1/4

Bandos Hotel er på en privat øy, med samme navn, og ligger bare en 10-minutters båttur fra Male internasjonale flyplass.

Gjester trenger ikke å bekymre seg for å kjede seg på øya for her er det nok av ting å gjøre. Tennisbane, treningsrom, basseng, barneklubb med barnepass, spa og restauranter er alle tilgjengelige for gjestene.

Hvis dykking står på ønskelisten så er dette hotellet å gjøre det på! Bandos har vunnet flere priser som det ledende dykkesenteret i landet og med alle de fargerike fiskene og korallene som venter ute i vannet, så kan det nesten ikke bli bedre!

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 2.568 kr. per natt

Bandos Maldives

Topprangert
Nord Male Atoll
8.6 Fantastisk (983 anmeldelser)

Kurumba Maldives

1/4

Kurumba er også en privat øy-resort og den første av sitt slag!
Fra den internasjonale flyplassen tar det ca. 10 minutter med båt.

Øy-resorten har hele 8 restauranter og 4 barer å velge i, så man trenger ikke bekymre seg for å bli lei maten. Gjester kan delta på cocktail-kurs, malekurs, samt yoga– og Tai Chi-timer, for å nevne noen.

For mange kan det være nok å ligge på den kritthvite stranden med den vakre utsikten til havet, men hvis man vil utforske det fargerike dyrelivet under vann så er det et dykkesenter på hotellet som kan hjelpe med det.

Man kan også nyte utsikten til havet fra de lekre strand-bungalowene.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 3.720 kr. per natt

Kurumba Maldives

Topprangert
Nord Male Atoll
9.4 Fantastisk (2029 anmeldelser)

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

1/4

Du har kanskje sett i reisemagasiner bilder av bungalower på stylter over vann? Vel, på dette hotellet kan du bo slik.

Luksushotellet tilbyr forskjellige typer hotellrom, enten det er en bungalow på stranden, eller ute på vannet. Fra vann-bungalowene har man en stige fra sin private terasse som går ut i havet, så her er det ikke lange veien til morgenbadet!

Hotellet og hotellrommene er innredet i en lekker stil som er en blanding av maldivsk og moderne design. Det er 7 restauranter, basseng, treningssenter, barneklubb og spa tilgjengelig for gjestene.

Male internasjonale flyplass er 25-minutter unna med båt.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 3.325 kr. per natt

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Topprangert
Nord Male Atoll
8.9 Fantastisk (1256 anmeldelser)

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa

1/4

Hvis man virkelig ønsker å slå på stortromma når det gjelder luksusferie, så er dette hotellet å booke! Four Seasons er en verdenskjent hotellkjede, og deres resort på Maldivene lever opp til deres standard som luksushotell.

I tillegg til å bo i en vann-bungalow over havet så kan man her få et privat basseng som også er over havet. Perfekt for badenymfene som aldri får nok!

Av aktiviteter som tilbys finnes det surfe- og dykketimer, haisafari, mating av skilpadder, snorkling og masse annet innen vannsport. Hotellet har et stort fokus på gjenoppbygging av korallrev og lar gjester være med på å bygge sine egne korallrev, som man deretter kan følge utviklingen av på internett i ettertid.

Gjester kan velge mellom 4 restauranter og 2 barer, samt muligheten til å spise fersk mat fra grillen direkte på stranden. Hotellet ligger ca. 30 minutters båttur fra Male internasjonale flyplass.

*Prisen for et strandhus med privat basseng for to voksne ligger på rundt 11.922 kr. per natt

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa

Topprangert
Nord Male Atoll
9.7 Fantastisk (136 anmeldelser)

*Prisene er hentet inn 11. januar 2018. Vi tar forbehold om prisendringer.