Hele verdenLuksus

7 drømmepalass i India du kan bo på

Skrevet av , 30. november, 2017

Drømmer du om et indisk eventyr?

Indisk mat, paradisstrender, rikt dyreliv, unik arkitektur og storslagne palass – er dette noe du kunne tenke deg å oppleve?

India er et spennende og unikt land som byr på en interessant historie og utallige opplevelser man sent vil glemme. Mange av oss har nok sett indiske palass i filmer og på TV, men visste du at du faktisk kan sjekke inn på de?

Vi har håndplukket syv av landets erverdige palass som har blitt omgjort til luksushotell.

Her vil du bo som en ekte maharaja på ferie!

 


1. Taj Lake Palace

Udaipur


Mange husker de flotte stedene James Bond besøker i sine mange filmer og Taj Lake Palace er et av disse i filmen «Octopussy» fra 1983. Palasset ble bygget i 1792 og tilhørte den gang Maharana Jagat Singh II. Idag blir palasset brukt som et luksushotell.

Med en skjermet beliggenhet på en liten øy i den vakre innsjøen Lake Pichola, (som kun kan nås med båt) så er det ikke så rart at stjerner som Nicole Kidman har lagt sin elsk på palasset.

Innsjøen og palasset ligger i byen som ofte omtales som østens «Venezia», Udaipur. Her er det mange palass, hager og vakre templer å utforske.

For en avkobling uten like, kan gjester ved Taj Lake Palace benytte seg av massasjebehandlinger eller jacuzzien på Jiva Spa Boat, samtidig som man kan nyte utsikten til Udaipur og palasset.

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/udaipur-93979/hotell/taj-lake-palace-136805"]

 


2. Rambagh Palace

Jaipur


Dette 1800-talls-hotellet anses av mange å være selve juvelen i Jaipurs krone. Gjennom årenes løp har generasjoner av indiske kongeligheter bodd her.

Hotellet er luksuriøst innredet og har en imponerende ballsal som er perfekt for fest. Det var også på dette palasset hvor Katy Perry og Russell Brand giftet seg i et ekstravagant bryllup i 2010.

De som velger å sjekke inn her kan glede seg til et luksuriøst opphold.Lekre svømmebasseng, et stort og frodig hageanlegg, og tekstiler i silke av høy kvalitet pryder hotellet og vil få enhver gjest til å føle seg kongelig.

De eksklusive baderommene er innredet i marmor og din egne personlige butler vil forberede det perfekte badet for deg!

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.no/jaipur-84788/hotell/rambagh-palace-99540"]

 

Vis kommentarer