Norge

5 utrolige hotellopplevelser i Norge

Nytt år og nye muligheter, deriblant for spennende reiser i 2018!

Hvis du er ute etter en unik hotellopplevelse som vil gi deg en uforglemmlig reise så har vi det perfekte utvalget for deg. Du trenger nemlig ikke dra utenfor Norges landegrenser for å bo på unike hoteller….

Vi har samlet sammen 5 hoteller i Norge, på spennende steder som Svalbard, Alta og i Lofoten, for å nevne noen, som alle er unike på sin måte og skiller seg ut fra andre hotellet.Ta en titt og blir inspirert!

Mary-Ann's Polarrigg

1/4

Svalbard blir stadig et mer populært sted å besøke, og det er ikke så rart med tanke på alle de spennende aktivitetene som tilbys. Kajakktur mellom isbreer, tur på snøscooter, nordlys og isbjørsafari er bare noe av det du kan oppleve. Uansett når på året man besøker Svalbard så finnes det nok å gjøre for enhver smak!

Etter en aktivitetsfylt dag er det deilig å trekke seg tilbake til et hyggelig hotell og Mary Ann’s Polarrigg er det perfekte stedet! Hotellets unike arkitektur kommer av et det tidligere var arbeidsbrakker for for anleggs- og gruvearbeidere, men som idag er blitt omgjort til et hotell.

Gjester kan velge mellom forskjellige romtyper, enten man reiser alene, i par eller med familie. Hotellet har også et eget spa (verdens nordligste) og restauranten Vinterhagen.

Mary-Ann's Polarrigg

Topprangert
Baie-Mahault
8.8 Fantastisk (458 anmeldelser)

Molja Fyr Brosundet

1/4

Hvis du planlegger en tur til vakre Ålesund og vil bo litt utenom det vanlige, så kan et opphold på Molja Fyr være midt i blinken for deg. Som en del av Hotel Brosundet, rom nr. 47 som det blir kalt, er denne suiten ideell for de som ønsker å våkne opp til synet av båter og hav.

Fyret ligger ytterst på moloen ved innseilingen til Ålesund. Inne i selve fyret er det moderne fasiliteter og et lekkert interiør som er designet av det kjente arkitektkontoret Snøhetta.

Fyret er bare en 5-minutters gange fra selve hotellet som består av 131 hotellrom og en restaurant. Når man booker seg inn på fyr-suiten får man frokost på døren, så man trenger ikke bevege seg utenfor om man ikke vil!

Reine Rorbuer

1/4

Å besøke Lofoten er i seg selv en unik opplevelse, men hvorfor ikke gjøre turen enda mer unik ved å sjekke inn på en tradisjonell rorbu?

I den vestlige delen av Lofoten, i Reine, ligger de tradisjonelle, røde Reine rorbuene perfekt til med en utrolig utsikt til Lofotfjellene og Nordishavet.
Det er totalt 32 rorbuer og alle kommer med eget bad, gratis Wi-Fi og de fleste med eget kjøkken slik at du kan tilbrede dagens fangst om du har hatt fiskelykken.

Men fortvil ikke om du ikke er en fisker! Overnattingsstedet har nemlig en egen restaurant, Gammelbua, som byr på deilig sjømat med lokale råvarer.

Reine Rorbuer - by Classic Norway Hotels

Reine
9.2 Fantastisk (491 anmeldelser)

Oscarsborg Festning

1/4

Hvor mange kan si at de har overnattet på en festning? Bli en av de som kan si det og book et rom på historiske Oscarsborg festning.

Festningen er kjent for senkingen av den tyske krysseren «Blücher» den 9. april 1940, noe som ga Kongen, regjeringen og stortinget muligheten til å forlate Oslo. Festningen ligger på en øy i Drøbaksundet, 30 minutter kjøring fra Oslo, og deretter en liten tur med båt. Det er 89 hotellrom på festningen og flere kommer med en fantastisk sjøutsikt.

På øya kan man nyte den vakre naturen, sandstrendene, se festningsbyggene og kanonene, samt de underjordiske gangene. Spis middagen på en av restaurantene mens du nyter utsikten til fjorden og den opplyste festningen og kanonene – en helt magisk opplevelse!

Oscarsborg Castle Hotel & Resort

Drøbak
8.2 Veldig bra (576 anmeldelser)

Sorrisniva Igloo Hotel

1/4

Dra på et ekte vintereventyr i Norges første (og verdens andre) ishotell!

Sorrisniva Igloo Hotel i Alta åpnet i 1999 og består idag av 26 hotellrom, 4 suiter, en isbar og et eget iskapell, for de som ønsker å gifte seg i helt unike omgivelser.

Hotellkomplekset er på hele 2500 m2 og er laget av 250 tonn is og 7000 m3 snø. Hvert år er det et nytt tema for kunsten på ishotellet, som blir laget av lokale kunstnere.

På hotellrommene sover man i varme soveposer på reinskinn i ned mot -25 grader. På morgenen kan man få tilbake varmen i kroppen i hotellets sauna. Hotellrestauranten serverer deilig nordisk mat basert på lokale råvarer.

En ting er sikkert – sjekker du inn her vil du ha minner for livet!

Sorrisniva Igloo Hotel

Topprangert
Alta
9.5 Fantastisk (100 anmeldelser)