Norge

5 rimelige og sentrale hoteller i Bergen

Planlegger du en tur til Norges nest største by, Bergen?

Storbyen er en av de mest populære å besøke blant nordmenn, og det er kanskje ikke så rart med sjarmerende severdigeheter som Bryggen og Fisketorget, Torgallmenningen og Fløibanen, for å nevne noen.

Men, med alle attraksjonene og de gode restaurantene å teste ut så vil man da kanskje ikke bruke alle pengene på hotell?

Vi på trivago har derfor listet opp 5 hoteller i Bergen som tilbyr moderne og fine hotellrom i sentrale deler av storbyen til en rimelig pris, slik at du kan få mest mulig ut av turen din!

Ta en titt og fin ditt ideelle hotell til din neste Bergen-reise!

Lekre rom midt i sentrum!

Scandic Neptun har 270 lekre hotellrom som er fordelt over 8 etasjer.
To av hotellrommene er dyrevennlige, så om du skulle få lyst til å ta med Fido på tur, så er det plass til det!

Hotellet ligger sentralt til, kun 2 minutter til Torgalmenningen og i gåavstand til populære attraksjoner som Bryggen og hansaområdet. Flyplassen er 25 km unna og togstasjonen ligger ca. 500 meter fra hotellet.

For kunstinteresserte er det verdt å vite at hotellet har et av Bergens største kunstsamlinger, og i tillegg til å nyte kunsten kan man også nyte maten fra en av de 3 restaurantene på hotellet, eller ta seg et glass champagne i Ludvig Vin & Champagnebar.

*Pris fra ca. 540 kr. per person for en natt

Scandic Neptun

Bergen
8.0 Veldig bra (2205 anmeldelser)

Tradisjonelt og koselig!

1/4

Sjekker du inn på et av de 88 hotellrommene på Best Western PLUS Hotell Hordaheimen vil du garantert ikke glemme hvilken by du våkner opp i!
Hotellet er innredet med tradisjonelle elementer og enkelte av rommene har store bilder av Bergens populære attraksjoner.

Etter å spist en god frokost med hjemmelaget mat kan du utforske Bergens severdigheter som ligger i gåavstand fra hotellet. Bryggen er ca. 8-minutters gange fra hotellet og Torgalmenningen ligger bare 450 meter unna.

*Pris fra ca. 430 kr. per person for en natt

Hotel Hordaheimen

Bergen
7.6 Bra (760 anmeldelser)

Formidabel utsikt i lekre omgivelser

1/4

Fra Clarion Admiral kan gjester nyte en formidabel utsikt over innseilingen til Vågen, Brygge, Fløyen og fisketorget. Hotellet har et lekkert design med lyse farger og moderne møbler som passer perfekt når du vil trekke deg tilbake etter en dag med sightseeing.

På hotellets restaurant, Kitchen & Table Bergen, kan man nyte tradisjonelle retter som er inspirert av både Bergen og New York.

Bergen flyplass ligger bare 25 min. unna med bil og togstasjonen ligger ca. 10-minutters gange unna.

*Pris fra ca. 505 kr. per person for en natt

Clarion Hotel Admiral

Topprangert
Bergen
8.9 Fantastisk (2256 anmeldelser)

Historisk opphold i sentrum

1/4

Er du ute etter litt historisk preg på hotellet, så kan Augustin Hotel være noe for deg. Hotellet er Bergens eldste familiedrevne hotell og har vært eid av samme familie i fire generasjoner.

I hotellets vinbar, Altona, kan man nyte vinsmaking i den 400 år gamle kjelleren. Hotellets innredning er en blanding av tradisjonell stil og moderne design, med originale malerier og skulpturer av norske kunstnere som bidrar til en varm og intim atmosfære.

Den sentrale beliggenheten, i sentrum av Bergen, er perfekt for de som vil utforske byen. Attraksjoner som Akvariet, Fisketorget, Bryggen og Fløibanen ligger bare en kort spasertur unna.

*Pris fra ca. 531 kr. per person for en natt

Heimen Hotel

Bergen
8.2 Veldig bra (3045 anmeldelser)

Moderne, sentralt og rimelig!

1/4

Basic Bergen passer ypperlig for de som vil ha et enkelt og moderne hotellrom til en lav pris. Hotellet holder prisene sine rimelige ved å automatisere inn- og utsjekkingsprosessen, som vil si at gjester sjekker inn selv.

Hotellet tilbyr gratis WiFi, kaffe- og tekoker, TV, og kjøleskap på rommet. Selv om det ikke er restaurant på hotellet så finnes det nok av steder i nærheten.

Bryggen ligger bare 10 minutters gange fra hotellet, og jernbanestasjonen er 800 meter unna. Et ideelt hotell for de som vil spare penger og samtidig bo sentralt!

*Pris fra ca. 438 kr. per person for en natt

*Prisene er hentet inn 23. oktober 2017. Vi tar forbehold om prisendringer.