Norge

5 rimelige hoteller i Oslo

På jakt etter rimelig hotell i Oslo? Sjekk ut disse 5 sentrale hotellene

Norge er kjent for å være et dyrt land, og vår hovedstad Oslo er heller inget unntak. Samtidig så er tigerstaden et av de mest søkte reisemålene for hoteller blant nordmenn. Vi på trivago har listet opp 5 hoteller i Oslo som tilbyr stilige hotellrom i sentrale deler av Oslo, som har hotellpriser som ikke vil tømme lommeboken. Så hvis du planlegger en tur til Oslo og er på utkikk etter et fint, men samtidig rimelig hotell så ta en titt på denne listen for å la deg inspirere!

Billig og stilig - midt i smørøyet!

1/4

Comfort Hotel Xpress ligger sentralt til ved Youngstorget, i Oslo, med 175 hotellrom. Med kort gåavstand til barer, butikker, og restauranter så er det et perfekt utgangspunkt for å utforske tigerstaden. Hotellet ligger bare 750 m. unna Oslo S og har dermed kort avstand til Karl Johans gate, operaen, Bjørvika, og andre populære steder i sentrum. Hotellet klarer å holde prisnivået lavt ved å kutte ut fasiliteter som room service og minibar på rommet, men skulle du allikevel få lyst på noe søtt og godt så tilbys det snacks og drikke i lobbyen.

Hotellets design er urbant og kult, og for å få en bedre oversikt over Oslo så kan du nyte utsikten fra hotellets takterrasse. Er du glad i arkadespill? Hotellet har egne maskiner hvor du kan spille gamle klassikere som flipper eller fotball.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo
8.3 Veldig bra (2703 anmeldelser)

Kort gåavstand til Aker Brygge og det kongelige slott

1/4

Med kort avstand til slottet, Aker Brygge og Tjuvholmen, så ligger Scandic Solli ypperlig til for de som besøker Oslo og som ønsker å se så mye som mulig. Hotellet ligger rett ved populære Solli plass, på Oslos vestkant, hvor det finnes flere lekre restauranter og barer. Selv om hotellet ligger sentralt til så er det i et rolig område med flere boliger rundt. National theateret ligger 5 minutters gange unna hvor Flytoget tar deg til Oslo Lufthavn Gardemoen på bare 25 minutter.

Selve hotellet har 226 hotellrom hvor enkelte har utsikt mot Oslofjorden. Hotellet har også 10 dyrevennlige rom om man ønsker å ta med seg kjæledyret på tur.

Hotel Scandic Solli

Oslo
8.0 Veldig bra (2196 anmeldelser)

I hippe omgivelser på Grünerløkka

1/4

Hvis man ønsker en overnatting i den mer urbane delen av Oslo så kan PS hotell være midt i blinken! På hippe Grunerløkka ligger (ifølge hotellet selv) Oslos minste hotell med bare 31 hotellrom. Hotellet ligger rett ved Akerselven og har den populære Mathallen som nærmeste nabo.

Av hotellets 31 hotellrom så finnes det singelrom, dobbeltrom, familierom og suite, så her er det noe for enhver! Interiøret er stilig og urbant, og passer fint inn med Grunerløkka-stilen som man finner rett utenfor hotelldøren. Sjekk inn her for å få en litt annerledes opplevelse av Oslo.

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo
8.0 Veldig bra (12 anmeldelser)

Enkelt, moderne og midt i sentrum

1/4

Citybox Oslo ligger midt i Oslo sentrum, bare noen få meter fra Karl Johans gate og Jernbanetorget og er dermed et perfekt sted for de som vil være midt i smørøyet! Hotellet er moderne og klarer å holde prisene sine rimelige ved å automatisere inn- og utsjekkingsprosessen. Dette vil si at gjester sjekker inn med referansenummeret sitt på en terminal og får dermed kvittering og nøkkelkort utlevert av den. Men frykt ikke, om du er redd for å få problemer med terminalen så er det en Cityboxvert tilgjengelig 24 timer i døgnet for å hjelpe deg.

Og selv om det ikke er minibar på rommet, så er det bare å gå rett ut av hotelldøren så er det nok av barer å besøke. Mer sentralt enn dette kommer du ikke!

Citybox Oslo

Oslo
8.3 Veldig bra (3746 anmeldelser)

Med Oslofjorden rett rundt hjørnet

1/4

Er det et stilig og trendy design med sentral beliggenhet du er ute etter kan Saga Hotel Oslo Central være noe for deg. Med kort vei til Aker Brygge og Akershus festning så ligger hotellet sentralt til på krysset mellom Kongens gate og Rådhusgata. Er det shopping som står på agendaen? Da er det bare å gå ut av hotellet så vil du fort finne butikker og kjøpesenteret. Rett utenfor hotellet finnes det også kollektivtransport som tar deg til Kon-tiki museet, Holmenkollen og Vigelandsparken.

Hotellet tilbyr også, i samme bygg, et «Poshtel» som er et hostell med høyere standard med rimelige priser. Her finnes det flere typer rom som kan romme alt fra 2 til 12 personer på samme rom – perfekt for vennegjenger!

Saga Hotel Oslo BW Premier Collection

Topprangert
Oslo
9.0 Fantastisk (2135 anmeldelser)