Spania

10 rålekre hoteller i Barcelona

Ønsker du å reise et sted hvor du kan kombinere god mat, sandstrand, shopping og et pulserende uteliv? Da er Barcelona det perfekte stedet!

Den spanske storbyen er bare en kort flytur unna Norge, noe som gjør det til et av de mest populære destinasjonene for nordmenn å reise til. Enten man vil nyte synet av stranden og middelhavet på Barceloneta, shoppe i de lekre butikkene på Passeig de Gràcia , oppleve livet på La Rambla eller nyte utsikten over byen fra Park Güell, så finnes det noe for enhver smak.

Men, i en så stor by kan det være vanskelig å finne det perfekte hotell. For å hjelpe deg så har vi satt sammen en liste over 10 hoteller i sentrale deler av Barcelona, som alle byr på en lekker og unik design – typisk for Barcelona.

Ta en titt og finn ditt perfekte hotell til din Barcelona-tur!

H10 Casa Mimosa

1/4

Dette 4-stjerners hotellet er vinneren av den spanske trivago Awards 2018
som beste hotell i en hotellkjede, og vil garantert ikke skuffe!

Hotellet ligger i et bygg fra 1800-tallet og er designet i en lekker, moderne katalansk stil. Et svømmebasseng og solstoler er tilgjengelig for gjester på hotellets takterrasse som har en fantastisk utsikt over taktoppene i Barcelona.

Rett rundt hjørnet fra hotellet ligger det kjente bygget «La Pedrera«, som var designet av arkitekten Antoni Gaudi. Plaça de Catalunya og La Rambla er bare en 15-minutters gåtur unna.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 1.574 kr. per natt

H10 Casa Mimosa 4* Sup

Topprangert
Barcelona
9.8 Fantastisk (1330 anmeldelser)

Hotel Arts Barcelona

1/4

Hotel Arts Barcelona har blitt en ikonisk del av byen med sin unike arkitektur. Luksushotellet tilhører hotellkjeden Ritz-Carlton og scorer høyt på service blant sine gjester.

Med en fantastisk beliggenhet rett ved Olympiahavnen og Barceloneta-stranden kan gjester nyte synet av middelhavet fra hotellrommet, bassenget og til og med fra saunaen på 43. etasje.

Med hele 5 restauranter, hvorav en er tildelt 2 Michelin-stjerner, så er det nok at steder å velge i på hotellet. Fra bassengbaren kan man bestille drinker og småretter på sommeren, fra komforten av solstolen.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 2.811 kr. per natt

Hotel Arts Barcelona

Topprangert
Barcelona
8.9 Fantastisk (2846 anmeldelser)

NH Barcelona Barri Gòtic

1/4

NH Barcelona Barri Gòtic ligger med kort avstand til den historiske gamlebyen, under 15-minutters gåavstand til Barceloneta-stranden, og rett rundt hjørnet fra kjente severdigheter som La Rambla og havnen.

Hotellet består av 71 hotellrom som alle har sine egne, sjarmerende balkonger, hvorfra man kan nyte synet av det yrende bylivet.

Hvis du sjekker ut på en søndag kan det være greit å vite at hotellet har en «Lazy Sunday check-out» som betyr at du kan nyte hotellrommet frem til kl. 3 på ettermiddagen.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 648 kr. per natt

Hesperia Barcelona Barri Gòtic

Barcelona
8.1 Veldig bra (292 anmeldelser)

Hotel Duquesa de Cardona

1/4

Men en herlig utsikt over båthavnen kan gjester på Hotel Duquesa de Cardona nyte sol og bading i bassenget på hotellets takterrase. Beliggenheten er perfekt for de som ønsker å være rett ved stranden, men samtidig ha kort avstand til populære steder som La Rambla og det gotiske kvarter.

Hotellet og dets 64 hotellrom er innredet i en lekker avant-gard-stil som skaper en varm og ekslusiv stemning.

På hotellets restaurant blir det servert mat fra middelhavet, og på sommeren serveres det tapas og cocktails i snackbaren.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 1.079 kr. per natt

Duquesa de Cardona Hotel 4 Sup by Duquessa Hotel Collection

Topprangert
Barcelona
9.5 Fantastisk (4320 anmeldelser)

W Barcelona

1/4

W Barcelona er kanskje storbyens mest kjente hotell på grunn av dets unike arkitektur og flotte beliggenhet på Barceloneta-stranden. Bygget, som er formet som et seil, er designet av den verdenskjente arkitekten Ricardo Bofill.

Det 5-stjerners hotellet byr på egne restauranter, spa, bar på 27. etasje med utsikt over havet og byen, samt to svømmebasseng.

For de som er ute etter å feste så kan dette hotellet være perfekt, ettersom det blir arrangert fest på hotellets WET DECK med internasjonale DJs på sommeren.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 3.669 kr. per natt

W Barcelona

Topprangert
Barcelona
8.8 Fantastisk (3777 anmeldelser)

Room Mate Emma Barcelona

1/4

Dette boutique-hotellet passer perfekt for deg som vil oppleve Barcelona i et morsomt designhotell i sentrum av byen. Hotellets unike design er fargerik og futuristisk med spennende dekor.

Rundt hotellet er det bygg i art nouveau-stil og Gaudi’s kjente byggverk er rett rundt hjørnet – perfekt for de som vil ha en riktig designopplevelse.

Shoppingentusiaster trenger bare å gå 3 minutter fra hotellet før de befinner på Passeig de Gràcia som er proppet med designerbutikker. Kunstgallerier, tapasbarer, og utesteder er det masse av i området, så her er det ingen grunn til å kjede seg!

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 685 kr. per natt

Allegro Barcelona

Topprangert
Barcelona
9.0 Fantastisk (1695 anmeldelser)

Mercer Hotel Barcelona

1/4

Dette 5-stjerners hotellet ligger i hjertet av det gotiske kvarter og i kort gåavstand fra det hippe El Born-distriktet, La Rambla, Boqueria-markedet og Picasso museumet.

Gjester kan slappe av ved hotellets basseng på takterrassen, eller ta seg en sangria i den sjarmerende bakgården med appelsintrær etter en dag med sightseeing.

Hotellet ble bygget over en del av en gammel romersk by og enkelte av de orginale veggene har idag blitt integrert med hotellets arkitektur. Hotellets 28 hotellrom og suiter er lekkert innredet i varme og moderne toner, som sammen med de historiske delene av hotellet skaper en eksklusiv atsmosfære.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 2.459 kr. per natt

Mercer Hotel Barcelona

Topprangert
Barcelona
9.7 Fantastisk (593 anmeldelser)

Grupotel Gran Via 678

1/4

Dette 4-stjerners hotellet ligger i midten av Gran Via, rett ved Paseo de Gracia og Plaça Catalunya. La Rambla er også en kort gåtur unna.

Den stilige innredningen er moderne og fargerik, og på takterrassen er det et lekkert basseng og solsenger. Her kan man fint kombinere sightseeing, shopping og samtidig få sole seg – midt i byen!

På kvelden kan man nyte en cocktail i baren på takterrassen, mens man ser på solnedgangen over Barcelonas historiske taktopper.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 1.105 kr. per natt

Grupotel Gran Via 678

Topprangert
Barcelona
8.7 Fantastisk (1959 anmeldelser)

OD Barcelona

1/4

OD Barcelona er et nyåpnet designhotell i sentrum av Barcelona, som byr på design i moderne og lyse toner. Fra det lekre bassenget på hotellets takterrasse kan man nyte utsikten over Eixample-distriktet.

Hotellet har en egen bilutleieservice, slik at man enkelt kan leie en liten Smart-bil for å utforske Barcelona.

Hvis man derimot foretrekker å gå så er Casa Batllo, Plaça Catalunya og Tivoli-teateret ikke langt unna.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 1.361 kr. per natt

Ocean Drive Barcelona

Topprangert
Barcelona
9.1 Fantastisk (735 anmeldelser)

Barceló Raval

1/4

For de som er ute etter et designhotell med sterke farger og morsom dekor i sentrum av Barcelona så kan Barceló Raval være midt i blinken. Hotellets fokus på avant-garde-stilen gjør hotellopplevelsen uforglemmelig.

Hotellet består av 182 hotellrom og 4 suiter, restaurant, treningsstudio, og en takterrasse med basseng og 360° panoramautsikt over byen. På søndager arrangeres «the Raval brunch» på hotellet med snacks, drinker og live DJ.

I nærheten ligger det populære Boqueria-markedet, Plaça Catalunya og La Rambla.

*Prisen for et standard dobbeltrom for to voksne ligger på rundt 807 kr. per natt

Barceló Raval

Topprangert
Barcelona
8.9 Fantastisk (3440 anmeldelser)