USA

10 lekre hoteller i Miami

Drømmer du om kritthvite strender, palmetrær, fargerike hus, god shopping og et yrende uteliv? Da kan Miami være ditt neste ideelle reisemål!

Den amerikanske storbyen har over de siste årene blitt en favoritt blant nordmenn, og med stadig flere flyvninger fra Norge og en stabil temperatur året rundt, så er det kanskje ikke så rart at vi er blitt så glade i den fargerike og livlige byen.

Miami byr på noen av USAs mest spennende hoteller som alle har sin unike design. Vi har samlet sammen en liste over 10 hoteller i populære områder i Miami som alle byr på et lekkert interiør. Enten du vil være rett på det pulserende Ocean Drive, i rolige og vakre omgivelser i Coral Gables, eller nyte utsikten over byen fra høybyggene i Brickell-området, så er det noe for enhver smak. Ta en titt og bli inspirert!

Circa 39 Miami Beach

1/4

Hotellet Circa 39 Miami Beach er en sjarmerende oase i tropisk stil rett ved stranden på populære Miami Beach. Hotellet er perfekt å trekke seg tilbake til etter en dag med shopping eller solslikking på stranden. Hotellets Wunderbar serverer deilige cocktails, som du kan nyte ved svømmebassenget, og mat kan bestilles på hotellets restaurant, Jules Kitchen.

Circa 39 Hotel Miami Beach

Topprangert
Miami Beach
8.5 Fantastisk (2583 anmeldelser)

Delano South Beach

1/4

Delano South Beach har lenge vært et kjent boutique-hotell av den luksuriøse sorten i Miami. Hotellet ligger midt i smørøyet, på South Beach, med kort avstand til den populære shopping-gaten Lincoln Road Mall, og med egen utgang til stranden hvor det er private solsenger for gjester. På hotellet har gjester valget mellom 3 forskjellige restauranter og barer, samt et lekkert hotellbasseng som byr på en eksklusiv stemning.

Delano South Beach

Miami Beach
8.1 Veldig bra (3591 anmeldelser)

The Vagabond Hotel

1/4

The Vagabond Hotel er et boutique-hotell som er inspirert av 1950-tallet og byr på en morsom og fargerik design. Hotellet har en spennende historie fra 50-tallet da det var et populært sted å henge. Rat Pack-gjengen, med Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr., var ofte å se på hotellet. Idag består hotellet av 44 stilige hotellrom, treningsrom, restaurant og et bassengområde som ofte har live-show. I nærheten av hotellet ligger Wynwood Art Scene og Design District – ideelt for kunstentusiaster!

The Vagabond Hotel

Topprangert
Miami
9.2 Fantastisk (876 anmeldelser)

Biltmore Hotel

1/4

Dette historiske hotellet åpnet sine dører i 1926 og har siden stått som et kjent symbol i Coral Gables. Hotellet passer perfekt for deg som vil oppleve Miami litt unna de største turiststedene og bo på et luksuriøst hotell som «har alt». Gjester kan velge mellom 4 spisesteder og 2 lekre barer, og benytte seg av behandlinger på spaet. Hotellet tilbyr i tillegg tennisbaner og en 18-hulls golfbane, så her kan man ta seg et slag innimellom sightseeing og shopping!

Biltmore Hotel Miami Coral Gables

Topprangert
Coral Gables
9.0 Fantastisk (2367 anmeldelser)

Gale South Beach

1/4

Gale South Beach ligger i det populære South Beach-området slik at du enkelt kan gå rundt til fots, men det ligger samtidig rolig til slik at man får sove om natten. Hotellet er lekkert innredet i lyse farger og art deco-stil, med vintage bilder på veggene som forteller om hotellets historie tilbake til 1940-tallet. På hotellets takterrase kan gjester slappe av i bassenget og nyte utsikten til havet.

Gale South Beach, Curio Collection By Hilton

Miami Beach
8.3 Veldig bra (2238 anmeldelser)

Eurostars Vintro Hotel

1/4

Med bare 5-minutters gange fra stranden og beliggenhet rett rundt hjørnet fra Collins Park og Bass Museum of Art, så er Eurostars Vintro Hotel ideell for deg vil bo «der det skjer». Hotellet består av 50 hotellrom som alle er innredet med friske farger og morsomme detaljer – perfekt for et instagram-bilde! På takterrassen er det et lite basseng med utsikt over palmetrærne og solsenger for de som vil ha et avbrekk fra stranden

Kayak Miami Beach

Topprangert
Miami Beach
8.6 Fantastisk (1100 anmeldelser)

SLS Brickell

1/4

For designglade reisende som vil bo på et stilig hotell i et trendy området uten horder av turister, så kan SLS Brickell være midt i blinken! Uansett hvor man snur seg på hotellet så er det fargerike detaljer og spennende design. Ved takterrassens svømmebasseng står det en majestetisk badeand-skulptur, som man ikke ser overalt. Downtown-området i Miami har blitt veldig populært over de siste årene, med mange restauranter, Mary Brickell-butikkene og gallerier som har åpnet. SLS Brickell ligger perfekt til i dette spennende området.

DUA Miami, Autograph Collection

Miami
8.4 Veldig bra (2012 anmeldelser)

El Paseo

1/4

Det sjarmerende boutique-hotellet El Paseo byr på en miks av spansk og fransk-inspirert design og ligger på Española Way som er inspirert av Barcelonas kjente gate Las Ramblas. Gaten er bilfri, så her kan man nyte kafeene og butikkene uten trafikk. Populære Lincoln Road Mall og Ocean Drive ligger bare en kort spasertur unna. Hotellet tilbyr også gjester fri bruk av to solsenger og håndklær på stranden like ved.

Kasa El Paseo Miami Beach

Topprangert
Miami Beach
8.7 Fantastisk (2036 anmeldelser)

W Miami

1/4

Hotellkjeden W er verdenskjent for sitt design, og sjekker man inn på deres hotell i Brickell-området i Miami vil man ikke bli skuffet. Luksushotellet byr på en utrolig utsikt over Miami, samt designmøbler og kunst som oser av eksklusivitet. Hotellets lekre spa har flere typer bassenger og behandlinger, mens ved bassenget på takterrassen kan man nyte utsikten fra høyt oppe utover Miami – og samtidig være skjermet fra vinden!

W Miami

Miami
8.4 Veldig bra (2340 anmeldelser)

Room Mate Lord Balfour

1/4

Hvis du ønsker å bo på et spennende boutique-hotell, rett på Miamis mest kjente gate, så kan dette være hotellet for deg. Hotellet med det litt spesielle navnet, Room Mate Lord Balfour, ligger rett på Ocean Drive, gaten med de fargerike byggene og bilene, som ofte er å se i reisemagasiner og bare er 2 minutters gange fra stranden. Hotellets design er inpirert av tattoveringskunst, noe man se i de spennende detaljene og kunsten på veggene.

The Balfour Hotel

Topprangert
Miami Beach
8.6 Fantastisk (1214 anmeldelser)