Hele verden

10 hoteller å besøke hvis du vinner i Lotto

Dersom du spiller Lotto hver uke, er det umulig å ikke dagdrømme om premien en gang i blant. Hva ville du gjort med pengene? Kjøpe en Ferrari? Slutte i jobben?

For å hjelpe deg med dagdrømmene har vi satt sammen en liste over de mest luksuriøse hotellene som finnes. Her finner du hoteller som varierer fra overdådig luksus til diskret overflod, samt palasser med ubegrenset glans og prakt.

Ta en titt og drøm deg bort…

Burj Al Arab Jumeirah

1/3

Burj Al Arab er så luksuriøst og eksklusivt at det regnes for å være det beste hotellet i verden. Dette hotellet er selve definisjonen på luksus og klasse.

Ved innsjekkingen får gjestene en iPad belagt med 24-karats gull og som fungerer som personlig concierge, samt en egen hovmester som kan hjelpe med hva som helst.

Alle rommene er suiter – den minste er på 170 kvadratmeter). Det billigste rommet koster rundt 9.000 kr. per natt. Heldigvis er frokosten inkludert.

Blant de meste kjente tjenestene finner du helikoptertransport, utleie av luksusbiler som BMW, Rolls Royce og Ferrari, samt yachter med hovmester (ja, de er med deg i hele tiden), vertinner, kokker og massasjeterapeuter om bord.

Hotellet har ni restauranter. Den mest imponerende, Al Mahara, har sjømat som spesialitet og er en undersjøisk restaurant med store vinduer ut mot det yrende livet under vann.

Det finnes ingen grenser for luksusen på Burj Al Arab. Den ultimate ekstravagansen? Hotellet har nettopp åpnet den første strandterrassen i verden, en 10 000 kvadratmeter stor plattform med to bassenger, restaurant og bar.

Jumeirah Burj Al Arab Dubai

Topprangert
Dubai
9.7 Fantastisk (7889 anmeldelser)

Viceroy Bali

1/3

Hvis du er ute etter fullstendig avslapning uten å spare på noe, i vakre of tropiske omgivelser, så er hotellet Viceroy Bali det perfekte stedet for deg.

Den tilbakelente atmosfæren og komplette diskresjonen har gitt hotellet et godt rykte blant ultrarike reisende som et av de beste hemmelige feriestedene.

Hotellet er et majestetisk og ligger midt i en uberørt dal, med en enestående utsikt over den frodige vegetasjonen. Her finner du forskjellige typer villaer som alle har privat hage og basseng.

Gjestene på det eksklusive Viceroy Bali kan også nyte upåklagelige ekstragoder som restauranten CasCades, med fransk- og asiatiskinspirert meny, eller Lembah-spaet, der man tilbys balinesiske velværebehandlinger.

Aktivitetene som tilbys inkluderer balinesisk dans, yoga, matlaging, rafting, elefantsafari og sykkelturer.

Det arrangeres også turer til vulkanen Batur for å se soloppgangen, besøk på kaffeplantasjer, Harley Davidson-leie, samt en helikoptertur over rismarkene.

Viceroy Bali

Topprangert
Ubud
9.8 Fantastisk (804 anmeldelser)

Kapama Private Game Reserve

1/3

For millionærer med sans for eventyr er dette sjansen til å reise på safari i Afrika mens man nyter den beste luksusen.

Kapama Reserve ligger i utkanten av Kruger nasjonalpark og består av fire luksuriøse deler. Kapama Karula er innkvartering i toppklassen. Her er det moderne og stilige suiter med oppvarmet basseng og utsiktsterrasse.

Kapama Buffalo Camp ligner en tradisjonell leir, med luksustelt på plattformer. Kapama Southern Camp har luksuriøse suiter med stråtak, diskret skjult i skogen.

Kapama River Lodge er litt mer tradisjonell og har et enormt evighetsbasseng.

De fire overnattingsstedene tilbyr to daglige utflukter med bil, der du kan se på det rike dyrelivet. Det tilbys også vandreturer på savannen, besøk til elefantleiren Jabulani og senteret for utrydningstruede arter, samt fotosafarier og tuer med luftballong.

Den mest spektakulære og romantiske opplevelsen er utvilsomt å sove ute på en forhøyet plattform (sikret mot dyr), som kun er møblert med en seng, et myggnett og stearinlys. Et afrikansk eventyr.

Kapama River Lodge

Topprangert
Hoedspruit
9.8 Fantastisk (845 anmeldelser)

Canaves Oia Suites

1/3

Den romantiske drømmen om en reise til vakre Santorini kan virkelig bli en realitet på dette hotellet.

Canaves Oia Suites ligger i en fjellside, skjult i huler som ble bygget for å produsere og lagre vin for 400 år siden. Feriestedet har røtter helt tilbake til det 17. århundre og kombinerer en minimalistisk og elegant stil med klassisk, lokal arkitektur.

Alle suitene har panoramautsikt over Calderaen og Egeerhavet. Fra Junior Suite, den minste, til River Pool Suite, med et L-formet svømmebasseng, og til slutt Infinity Pool Suite, med svømmebasseng på kanten av klippen.

Hvis du vil ha et enda mer personlig opphold, har hotellet i tillegg en villa på 120 kvadratmeter med tre soverom, romslige fellesområder og to store terrasser med evighetsbasseng.

Gjester på dette luksuriøse hotellet kan delta på vinsmaking, yogatimer, private cruise med katamaran, eller nyte behandlinger på hotellets spa av ypperste kvalitet.

Canaves Oia Suites - Small Luxury Hotels of the World

Topprangert
Oia
9.7 Fantastisk (219 anmeldelser)

Mandarin Oriental New York

1/3

Fifth Avenue, Rockefeller Center, Times Square … New York er byen som alle har drømt om å besøke minst én gang. Et av de beste stedene å bo på i den kjente storbyen er Mandarin Oriental New York.

Hotellet ligger i Time Warner Center-komplekset og opptar 35 av de 54 etasjene. Alle rommene og suitene har en glimrende utsikt mot Central Park, Hudson-elven og Manhattan.

Suitene er på mellom 74 og 246 kvadratmeter, og er elegant innredet med asiatisk design og vinduer fra gulv til tak som gir god oversikt over livet nedenfor.

Hotellets spa tilbyr en kombinasjon av holistiske skjønnhets- og velværebehandlinger for en komplett opplevelse. Her finnes det til og med et orientalsk terom og et basseng med tre svømmebaner med Hudson-elven i bakgrunnen.

Høyden av luksus er spesialprogrammet for hunder, som inkluderer senger og matskåler, leker, treningsmatter, ekspertanbefalinger og behandlinger.

Mandarin Oriental, New York

Topprangert
New York
9.2 Fantastisk (1144 anmeldelser)

Las Ventanas al Paraíso

1/3

Los Cabos er et populært feriested blant hollywoodstjernene (og amerikanere generelt), og har blitt et av de mest eksklusive reisemålene i Mexico.

Las Ventanas al Paraíso, som på norsk blir «Vinduer til paradiset», er et feriested som er designet for å trollbinde gjestene.

Suitene, for det finnes ikke standardrom her, er en hyllest til ørkenen og havet. Du vil alltid kunne få øye på en overraskende detalj, som en terrakottapeis, et boblebad, et privat basseng, en stjernekikkert, eller en flaske tequila for velkomstens skyld.

Det finnes også villaer og et herskapshus på mer enn 2.600 kvadratmeter her for de som ønsker enda mer eksklusivitet og privatliv.

Dette er et av de første hotellene som begynte å tilby gjestene stjernekikkerter. Du kan også sove på terrassene, med kun selskap av et bål.

Blant de mest iøynefallende tjenestene på hotellet er «bassengbutlerne» som justerer solsenger og parasoller hele dagen etter solens plassering og sprayer gjestene med Evian-vann.

Som om ikke det var nok, varsler butlerne også gjestene om når det er på tide å snu seg eller ta en pause fra solen for å unngå å bli solbrent, ved å spille på det tradisjonelle meksikanske slaginstrumentet «teponaztle».

Det er ingen tvil om at Las Ventanas del Paraíso har fortjent ryktet sitt, mye takket være den ekstremt gode personlige servicen.

Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort

Topprangert
San Jose del Cabo
9.8 Fantastisk (804 anmeldelser)

The Peninsula Paris

1/3

I denne byen er det ikke mye som kan forbedres. Dette er stedet for kunstnere, imponerende monumenter og bydeler som gjør seg på malerier.

Hvis du ikke har hatt sjansen til å besøke den franske hovedstaden ennå, er dette historiske hotellet det perfekte utgangspunktet.

Bygningen som huser The Peninsula har vært vitne til store milepæler opp gjennom historien: den fungerte som feltsykehus under første verdenskrig og som hovedkvarteret til den tyske militære høykommandoen under andre verdenskrig.

Det var også her den historiske fredsavtalen i Paris, som markerte slutten på Vietnam-krigen, ble underskrevet (der baren ligger i dag).

Rommene og suitene er fra store til overdimensjonerte. De er elegant dekorerte med luksuriøse detaljer, som overdådige marmorbad og klesskap.

The Peninsula har seks spisesteder, blant annet L’Oiseau Blanc, som ligger på hotellets terrasse og som har en uovertruffen utsikt mot Eiffeltårnet.

På hotellet finner du et spa, et innendørsbasseng og et treningsrom. Det har også en flåte med biler som kan frakte gjestene rundt i byen, blant annet to sedaner i BMW 7-serien, to Mini Cooper S Clubman og to klassiske Rolls-Royce Phantom II.

Den flotteste tjenesten som tilbys her er nok den profesjonelle fotografen som kan forevige dine beste øyeblikk i byen.

The Peninsula Paris

Topprangert
Paris
9.8 Fantastisk (604 anmeldelser)

InterContinental Bora Bora Le Moana

1/3

Dette er en klassiker blant klassikerne. Hvite sandstrender, yrende liv i havet, bratte fjell og krystallklart, turkist vann er den perfekte bakgrunnen for bungalow-komplekset InterContinental Le Moana.

Konstruksjonen, med tak laget av strå og bambus, gir stedet en svært autentisk følelse. Det finnes også glassgulv i bungalowene, der du kan beundre livet under havets overflate.

Feriestedet ligger omringet av vakre hager, og blant fasilitetene finner du et ferskvannsbasseng og to spisesteder.

Gjester ved hotellet blir tilbudt snorkleutstyr, kajakker, padlesurfebrett, svømmeekskursjoner med haier og rokker, helikopterturer, speedbåter og turer med firehjuling, så alt er tilrettelagt for å nyte omgivelsene så mye som mulig.

InterContinental Bora Bora Le Moana Resort, an IHG Hotel

Topprangert
Bora Bora
9.3 Fantastisk (964 anmeldelser)

Riad Fès – Relais & Châteaux

1/3

Hvis du plutselig har litt penger til overs og vil feire det med stil, er Marokko et reisemål vi kan anbefale 100 %. Her finner du både attraksjoner og virkelig overdådige hoteller til mindre skandaløse priser.

Et eksempel på dette er Riad Fès, med en palassaktig stil og interiør som kan minne om eventyret Tusen og en natt.

Dette er en perle midt i den hektiske byen, der du kan slappe av i elegante, rolige omgivelser. Det finnes fire forskjellige uteområder (maurisk, andalusisk, barokk og moderne), og de individuelt dekorerte rommene har terrasser med panoramautsikt og er utsmykket med tradisjonelle møbler.

Hotellet har et spa i orientalsk stil, som tilbyr behandlinger slik som det eldgamle hammam-ritualet, peeling med svart såpe eller avslappende massasje med varm arganolje.

En av de mest interessante opplevelsene for gjestene er å slå følge med lokale kokker og oppleve hele prosessen fra markedet til spisebordet, for å lære om den lokale gastronomien.

Det er en fantastisk opplevelse å se panoramautsikten til medinaen og Atlasfjellene fra terrassen, spesielt ved solnedgang når lyset farger alt rødt.

Hotel Riad Fès - Relais & Châteaux

Topprangert
Fès
9.2 Fantastisk (703 anmeldelser)

Hacienda Na Xamena

1/3

For de som liker seg best i varmen, så tilbyr Spania også tusenvis av hoteller hvor man kan maksimere spenningen.

På Ibiza, det dyreste reisemålet i landet, finner man et hotell som byr på en unik beliggenhet og utsikt til havet – Hacienda Na Xamena.

Hotellet ligger på toppen av en klippe, skjult blant vakre furutrær. Stilen er elegant og eksotisk, og karakteriseres av den tradisjonelle hvitmalte arkitekturen.

Hvert rom og hver suite er helt unik og har eget boblebad. Enkelte rom har til og med privat svømmebasseng med havutsikt.

Høydepunktet ved hotellet er kanskje allikevel terrasse-bassengene med utsikt over havet. Å nyte solnedgangen med en cocktail i hånden fra dette bassenget er ikke feil!

Hacienda Na Xamena, Ibiza

Topprangert
San Miguel
8.8 Fantastisk (130 anmeldelser)

Four Seasons Las Vegas

1/3

Når noen sier Las Vegas, tenker man kanskje først og fremst på Elvis-imitatorer, temabryllup og kasinoer, og ikke minst spektakulære forestillinger.

Det er verdt å besøke verdens underholdningshovedstad minst én gang i livet, og da er best å gjøre det med full lommebok. Dette er som en fornøyelsespark for voksne, full av alle tenkelige typer ekstravaganse som gjør byen til et unikt sted.

Det er på The Strip, hovedgaten i byen, du finner alle de store luksushotellene og kasinoene. Det er vanskelig å velge, for alle har sin egen favoritt, men Four Seasons er en av de beste.

De luksuriøse art deco-inspirerte rommene og suitene ligger i 35. til 39. etasje i Mandalay Bay-tårnet, langt unna det yrende livet nede på gateplan. Herfra får du en fantastisk utsikt over den berømte hovedgaten og ørkenen utenfor byen.

Hotellet har ikke kasino, men tilbyr direkte tilgang til bygningskomplekset Mandalay Bay, der du finner over 20 barer og diverse forestillinger, blant annet fremført av Cirque du Soleil.

Blant de beste opplevelsene er helikopterflyvning til Grand Canyon med en matbit inkludert og flyturer over byen på kveldstid.

Four Seasons Hotel Las Vegas

Topprangert
Las Vegas
9.6 Fantastisk (7705 anmeldelser)